Assosiated Press O Ryan Reynolds είναι το αφεντικό που κάθε εργαζόμενος ονειρεύεται

Όταν υπάρχουν θέματα υγείας, ένα καλό αφεντικό μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Η αλήθεια είναι με τόσες ταινίες-τρολ που έχει κάνει μέχρι σήμερα στην καριέρα του, ο Ryan Reynolds δεν μας έχει αφήσει να τον πάρουμε στα σοβαρά. Και εδώ που τα λέμε, δεν μας χαλάει κιόλας, καθώς ο τύπος είναι μια μεγαλοφυΐα σε ό,τι και αν κάνει.

Είτε υποδύεται τον Deadpool, είτε τον χαζοκομεντί τύπο, είτε είναι ιδιοκτήτης στην αγγλική ποδοσφαιρική ομάδα Wrexham.

3 καμένες ταινίες του Ryan Reynolds που πρέπει να δεις οπωσδήποτε

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα βλέπουμε στο ντοκιμαντέρ του Welcome to Wrexham, ο Reynolds δεν είναι απλά ένας τύπος που επενδύει τα λεφτά του, αλλά νοιάζεται για τους ίδιους του τους ανθρώπους.

 

 

Η κίνηση που συγκίνησε

Σύμφωνα με το ντοκιμαντέρ, κατά τη διάρκεια του 14ου επεισοδίου, ο ποδοσφαιριστής της ομάδας, Anthony Ford, βρισκόταν σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι καθώς η σύζυγός του, Laura, διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Ford να πάρει άδεια από την ομάδα προκειμένου να βοηθήσει τη σύζυγό του με την περιπέτεια υγείας της, ωστόσο είδε από το πουθενά έναν φύλακα-άγγελο να εμφανίζεται από το πουθενά και να του δίνει έξτρα χείρα βοηθείας. Και όταν λέμε φύλακας-άγγελος, βάλτε δίπλα το όνομα Reynolds.

Εμείς τον περιμένουμε πώς και πώς πλάι στον Hugh Jackman στο Deadpool 3.

Ο Deadpool τη καρδιάς μας, λοιπόν, δεν έμεινε άπραγος και κανόνισε ώστε ο Ford και Laura να πάρουν μια δεύτερη γνώμη από γιατρό για να είναι σίγουροι για το τι συμβαίνει. Μια δεύτερη γνώμη που ήταν, τελικά, ζωτικής σημασίας καθώς έδειξε πως ακόμα καλύτερα νέα σε σύγκριση με τα αποτελέσματα της πρώτης μαγνητικής.

 

AP21041445322676

 

Για την ιστορία, το ζευγάρι έλαβε μια δεύτερη γνώμη και η Laura υποβλήθηκε σε βιοψία, η οποία αποκάλυψε ότι επρόκειτο για ένα θαλαμοπυλοκυτταρικό αστροκύττωμα 1ου βαθμού - έναν καλοήθη όγκο του εγκεφάλου, πολύ λιγότερο θανατηφόρο από την πρώτη διάγνωση. Και σήμερα είναι καλά στην υγεία της.

Μπορεί να έχουμε παρεξηγήσει τον Ryan Reynolds ως προς τη σοβαρότητα των έργων του, ωστόσο με την πράξη του έδειξε πως δεν αποτελεί ένα συνηθισμένο αφεντικό. Ίσως και να αποκάλυψε ένα πρόσωπο που κάθε εργαζόμενος στον κόσμο θα ήθελε να βλέπει στο αφεντικό του.

Δείτε πώς κάνοντας κολονοσκόπηση, ο Reynolds έσωσε τη ζωή ενός ανθρώπου.

Αυτό που στη δύσκολη στιγμή θα τρέξει για αυτό, σαν να ήταν οικογένειά του. Και του βγάζουμε το καπέλο για αυτό.

 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved