Assosiated Press Τρεις συμβουλές ζωής που μόνο ο David Beckham μπορεί να σου δώσει

Άντρας, πατέρας, επιχειρηματίας, fashion icon και πολλά ακόμα. Ο David Beckham είναι η επιτυχία, προσωποποιημένη.

Ο David Beckham τα έχει όλα. Μία διεθνώς αναγνωρισμένη καριέρα στο ποδόσφαιρο η οποία απλώνεται σε δύο δεκαετίες, μία γυναίκα που κάποτε ήταν Spice Girl, μία περιουσία που αξίζει 450 εκατομμύρια δολάρια και όλες τις λεπτομέρειες που κάνουν μία ζωή άξια να τη ζήσεις.

Αυτός ήταν το απόλυτο αφεντικό στη ζωή του Μπέκαμ.

Σε αντίθεση με άλλες διασημότητες που έχουν την τάση να χάνουν όλα τους τα λεφτά και το μυαλό, ο David Beckham κάπως διατήρησε έναν στιβαρό χαρακτήρα μέσα στα χρόνια κι ένα απαράμιλλο στυλ ανθρώπου και άνδρα. Σύμφωνα με τον ίδιο όλα αυτά τα χρωστάει στην οικογένεια του.

 

 

Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε ημέρες BECKHAM Docuseries και παρακολουθούμε προσεκτικά κάθε στιγμή από τη ζωή του Άγγλου άσου που μας προσφέρει το Netflix. Το «Last Dance» του Μπεκς παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον, ωστόσο κάποια πράγματα δεν χρειαζόμασταν να τα δούμε για να εμπνευστούμε. 

Τι σημαίνει για εμάς ο David Beckham;

Μπορεί το lifestyle και η φιγούρα του ως fashion icon να έφτασε σε σημείο να επισκιάσει εντελώς την ανεκτίμητη ποδοσφαιρική του αξία, αυτό ωστόσο δεν αναιρεί ότι όπου και αν πήγε κατάφερε να κυριαρχήσει. Ακόμα και στη Ρεάλ Μαδρίτης που έτρωγε το απίστευτο hate, οι περισσότεροι ξεχνούν πως το πρωτάθλημα του 2007 δεν θα είχε καταλήξει στο Μπερναμπέου αν δεν είχε βάλει το χεράκι του. Ή καλύτερα το δεξί ποδαράκι του.

 

 

Ενδεχομένως αν είχε καλή ντρίμπλα και όχι μόνο φοβερή τεχνική και ασταμάτητα τρεξίματα να είχε γλιτώσει τη γενικότερη γκρίνια για το παιχνίδι του, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Είτε ως παίκτης, είτε ως fashion icon, οικογενειάρχης, επιχειρηματίας ακόμα και ηθοποιός, δείχνει ότι κάνει τα πάντα με τον δικό του μοναδικό τρόπο και με τεράστια επιτυχία. 

Για αυτό πάντως είναι σπουδαίος οικογενειάρχης.

Και από έναν τέτοιο τύπο, όπως ο Beckham, η φιλοσοφία ζωής έχει παραπάνω βαρύτητα. Μάθε για αυτήν στο παρακάτω άλμπουμ μέσα από τρεις αγαπημένες του ατάκες:

 

 

 Απολαύστε όλο το αφιέρωμα του Ratpack, «H φανέλα με το 7» κάνοντας κλικ στην παρακάτω εικόνα:

main



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved