4 κατηγορίες ανθρώπων που θα ήθελες να δολοφονήσεις στην παραλία

*Καταδικάζουμε τη βία από όπου κι αν προέρχεται.

Τους σιχαινόμαστε. Τους μισούμε. Δεν τους αντέχουμε πια. Η ζωή στην παραλία χωρίς αυτούς θα γίνει καλύτερη. Καταγράψαμε 4 «φυλές» ανθρώπων που πρέπει να σταματήσουν να πηγαίνουν στις παραλίες, αν δεν φροντίσουν πρώτα ν' αλλάξουν το χούι τους.

Γιατί πάει πολύ και έχουμε δρόμο ακόμα μέχρι να τελειώσει το καλοκαίρι. 

 

1. Οι τύποι που γυαλίζουν

Εκνευριστικό μέχρι αηδίας. Το καταλαβαίνω να θες να βάλεις λάδι για να μαυρίσεις. Αλλά ρε φίλε όταν έχεις βάλει περισσότερο και από μποντιμπιλντερά που κατεβαίνει σε αγώνες, κάτι πάει στραβά. Οι περισσότεροι από αυτούς, μοιάζουν με χοιρινές μπριζόλες που τις έχεις περάσει με ελαιόλαδο και τις ετοιμάζεις για ψήσιμο στο φούρνο. Δεν κουνιούνται, δεν ξαπλώνουν, δεν σαλεύουν. Στέκονται ακούνητοι και αγέρωχοι, περιμένοντας να μαυρίσουν μέχρι και στους λοβούς των αυτιών(ε).

 

2. Οι ρέμπελοι με τη δυνατή μουσική

ipod beach by wolfkiing d4anwpc

Εντάξει οκ, δικαίωμα του καθενός να ακούει μουσική, αλλά όχι στο σημείο που να έχει ξεσηκώσει όλη την παραλία. Στο φινάλε, άμα θέλαμε κάτι τέτοιο πηγαίναμε σε κάνα beach bar να αράξουμε.  Αράζουν καταμεσής, βάζουν στη διαπασών τη μουσική και αρνούνται να σεβαστούν ότι κάποιοι έχουν έρθει στην παραλία για να χαλαρώσουν. Κανονικά τους αξίζει να αρπάξεις το iPod, το smartphone ή ό,τι άλλο χρησιμοποιούν και να το πετάξεις στη θάλασσα, αλλά καλύτερα να τους ζητήσεις με τρόπο να το χαμηλώσουν.

 

3. Οι απαράδεκτοι που σου κλέβουν τη θέα

2413 D037 00173

Ρε παιδιά τι κακό είναι και αυτό; ΝΑ καταλάβω πως πρέπει να στριμωχτούμε όταν η παραλία είναι μικρή. Αλλά όταν δεν είναι, δεν μπορώ να το εξηγήσω ρε φίλε, γιατί πας και ΣΤΗΝΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΠΡΕΛΑ ΣΟΥ ακριβώς μπροστά στη δική μου. Ότι δηλαδή τι; Πιστεύεις πως όταν έκατσα, αντί για τη θάλασσα, ονειρευόμουν να δω εσένα να σαλιαρίζεις με την δικιά σου; Ή ακόμα χειρότερα, 4-5 μαντράχαλους που δεν βάζουν γλώσσα μέσα;  Κάντε ένα βήμα πιο πέρα ρε παιδιά, όχι ΜΕΣΑ στα μούτρα μας.

 

4. Το πειναλέο σόι

CD7Mv 3VAAAa4 C

Τι κακό και αυτό το σύνδρομο κατοχής. Που αφού σκάσουμε με την οικογένεια στην παραλία, πρέπει να φέρουμε μαζί πέντε ψυγεία με φαγητό. Είναι οι άνθρωποι που έχουν μπερδέψει το πικ νικ με την παραλία. Βγαίνουν από το ψυγείο κεφτεδάκια, τυροπιτάκια, χυμοί, σπανακόπιτες, τυριά, μέχρι και γουρνοπούλες. Το χειρότερο δεν είναι η μάσα. Είναι πως δεν μαζεύουν τα σκουπίδια τους. Οπότε σε κάθε περίπτωση, ας χαλαρώσουν με το τσιμπούσι.©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved