Γιατί ο Jack Grealish είναι ο κολλητός που όλοι θέλουμε

Party animal, μπαλαδόρος, πρωταθλητής Ευρώπης. Όμως τον φαντάζεσαι εύκολα να χορεύει πάνω στα τραπέζια σε ελληνικό νησί.

Σε κάθε παρέα εκεί έξω υπάρχει ένας Jack Grealish. Εντάξει, δεν είναι όλοι παίκτες της Manchester City και σίγουρα δεν σηκώνουν κύπελλα, αλλά το τι γίνεται έξω από τα γήπεδα στα μπαρ και στα clubs, είναι μία άλλη ιστορία. Ας το πάρουμε από αυτή την πλευρά. Ο Haaland δεν ξενυχτάει, προσέχει τι τρώει, δεν πίνει. Και όλα αυτά για να αποδίδει στο μέγιστο. Ο Jack Grealish λοιπόν, είναι ακριβώς το αντίθετο.

 

Λέγοντας λοιπόν ότι κάθε παρέα έχει τον Jack Grealish της, μιλάμε για εκείνον τον τύπο που ξεκινάτε για ένα ποτό και καταλήγετε να χορεύετε πάνω στα τραπέζια. Ο Jack της καρδιάς μας είναι εύκολα ο Βρετανός που βρίσκεις στο Φαληράκι να φωνάζει ''hello girls!'' και να χορεύει Macarena στα Καρδάμαινα της Κω. Είναι ο τύπος που κάνει τουρ τα ελληνικά νησιά και πηγαίνει για ύπνο στις 09.00 τα ξημερώματα έχοντας φάει τρία πιτόγυρα τα μεσάνυχτα. Δηλαδή, πολύ ωραίος τύπος για ποτά και διακοπές.

Ο Jack λοιπόν, από την ημέρα που το κύπελλο έφτασε στο Manchester, αισθάνεται ότι βρίσκεται στο Super Paradise. Άνοιξε μπίρες και βότκες, ήπιε μπίρες (προφανώς) και σε γενικές γραμμές ακολουθεί την παραδοσιακή ελληνική συνταγή της καλοκαιρινής βραδιάς: κοιμάται λίγο και πίνει πολύ. Γι’ αυτόν όμως τον αγαπάμε. Είναι ο τύπος που μετά από 12 ποτά, αρχίζει και κλαίει, σε παίρνει αγκαλιά και σου λέει ότι είσαι ο καλύτερος κολλητός που είχε ποτέ και εσένα να του λες «Τζακ, είμαστε τρεις ώρες εδώ, μόλις σήμερα σε γνώρισα». Καλό παιδί όμως, πάνω από όλα καλό παιδί. Κιμπάρης, παρότι οι Άγγλοι δεν χαρίζουν ούτε εισιτήρια για το λεωφορείο, θα υιοθετήσει αυτό το «δικά μου, μην βγάλει κανείς λεφτά», θα ανοίξει σαμπάνιες και θα σας κάνει όλους ντέφι. Και ελληνικά να μην ξέρει, όταν θα μπει το «Καλοκαιρινές Διακοπές» του Καρβέλα, θα προσπαθήσει βγάζοντας άναρθρες κραυγές σε μία προσπάθεια να μιλήσει μεθυσμένος.

 

greaish

 

Αυτούς τους κολλητούς θέλουμε. Άλλωστε μιλάμε για ένα τύπο που προχωράει τίμια στα χνάρια του George Best, μένοντας τρεις μέρες άυπνος και πηγαίνοντας την επόμενη ημέρα για προπόνηση. Απλά μην του δώσουμε γουρούνα να οδηγήσει του Grealish γιατί είναι ξεκάθαρα από τους τύπους που δεν προσέχουν.

Σε κάθε περίπτωση μπράβο του που είναι η ψυχή της παρέας. Θα τον δούμε σίγουρα στα ελληνικά νησιά και ευελπιστούμε να επιβιώσει από το ποτό.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved