Ποιος σώφρων άνθρωπος θέλει reunion των Oasis;

Δύο αδέρφια που έπαιζαν μόνιμα ξύλο στα παρασκήνια, σίγουρα δεν έχουν λείψει σε κανένα.

Καταλαβαίνουμε ότι οι αναμνήσεις είναι ζόρικο πράγμα. Όταν δηλαδή αφιέρωνες το Wonderwall στο κορίτσι που σου άρεσε και μάθαινες να παίζεις στην κιθάρα το Don’t Look Back in Anger. Ήσουν μικρός, η britpop του Manchester ήταν στη μόδα και λίγο-πολύ είχε μία αξία. Τότε όμως. Που ήσουν 15 και δεν σε ένοιαζε το παρασκήνιο μιας μπάντας.

Από την ημέρα ωστόσο που αυτά τα αδέρφια χώρισαν και βρήκε και η μουσική την ηρεμία της και εμείς το κεφάλι μας, η αλήθεια είναι ότι κάνουν σαν θείτσες. Λέμε όλοι ότι σιχαινόμαστε τα reality shows, αλλά μεγαλύτερο reality σε συνδυασμό με κλάψα από αυτή που μας κέρασαν τα αδέρφια Gallagher δεν υπάρχει. Γκρίνια, επιθέσεις σε κάθε συνέντευξη, «αυτός φταίει όχι εγώ», «δικά μου τα τραγούδια, όχι δικά του» και γενικότερα οι δημοσιογράφοι που ασχολιόντουσαν με μουσική έλεγαν πάντα ότι τα αδέρφια μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούν.

 

 

Στο τελευταίο μισητό σώου τους, όπως το έλεγαν οι ίδιοι, ο Liam έσπασε την κιθάρα του Noel και κάπως έτσι τα έσπασε και το συγκρότημα. Τώρα, και μετά από δεκάδες δηλώσεις ότι ποτέ δεν θα ξανασμίξουν και αποκλείεται να παίξουν live μαζί, έχουμε καινούργιο δράμα. Ο Noel σε μία συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό, προκάλεσε τον αδερφό του να τον πάρει τηλέφωνο με τον Liam να γράφει στο Twitter «ξέρω ότι παρακολουθείς τα tweets μου, κάλεσε με γιατί εγώ νοιάζομαι».

 

 

 

Δεν κουραστήκατε; Γιατί εμείς κουραστήκαμε ήδη. Λένε μάλιστα πως ο Liam το πήρε στο χαβαλέ όλο αυτό, αλλά και πάλι όλη αυτή η ιστορία ΠΑΛΙ με τους αδερφούς Gallagher έχει κουράσει τόσο πολύ, όσο και οι φανς τους. Δηλαδή, σοβαρά τώρα, αν θέλετε να δείτε αδέρφια να ξανασμίγουν δείτε το «Πάμε Πακέτο». Άλλωστε ακόμα και σε ένα υποθετικό σενάριο του ότι παίζουν το 2024 λόγω του 30th Anniversary, αυτοί τώρα στα γεράματα είναι ικανοί να πλακωθούν στα παρασκήνια. Πεταμένα τα λεφτά σας, στον ιππόδρομο μεγαλύτερες πιθανότητες θα είχατε.

Ακόμη και κάποιοι από εμάς που περιμέναμε άλλα reunions τύπου John Frusciante με τους Peppers, το μάθαμε το μάθημά μας: κάποια reunions παραέχουν drama. Να τους αφήνουμε στην ησυχία τους μπας και ηρεμήσουμε και εμείς. Ωραία περάσαμε, τους τραγουδήσαμε, τους χαρήκαμε, θα συνεχίσουμε να τους ακούμε, αλλά reunion με δύο τύπους που έκαναν 10 χρόνια να μιλήσουν μεταξύ τους και κάνουν σαν μαμόθρεφτα, να μας λείπει.

Βάλτε εκεί το Spotify και βολευτείτε. Που σας έπιασε η ανάγκη για Oasis.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved