Πώς θα σπάσεις τα νεύρα όσων βλέπουν φανατικά Game of Thrones

5 συμπεριφορές για να μην σε πρήξουν και φέτος το καλοκαίρι.

Δεν είμαστε όλοι πωρωμένοι με το Game of Thrones. Κάποιοι, απλά το βαριόμαστε. Κάποιοι, είδαμε τα πρώτα επεισόδια και απλά δεν μας άρεσαν. Δεν ξέρουμε αν είμαστε λίγοι ή πολλοί, αλλά ξέρουμε σίγουρα πως όλοι θα μας τα πρήξουν και φέτος το καλοκαίρι. Αν δεν αντέχεις άλλες κουβέντες για το Game of Thrones, σου παρουσιάζουμε 5 σίγουρους τρόπους για να κόψεις τα φτερά των ορκισμένων φανς.

Αρχικά μην παίρνεις το μέρος κανενός Οίκου

Εκεί που όλοι ενθουσιάζονται με τους Starks, τους Lannisters και την ξανθιά βασίλισσα, εσύ δήλωσε την υποταγή σου σε πιο φαντασμαγορικά πράγματα. Στους δράκους. Στους υπηρέτες-δολοφόνους του Κόκκινου Θεού στο Braavos. Στον Tormund και το ασκέρι του από Wildlings. Ή ακόμη, τάξου με τους White Walkers. Και άφησε τους να τσαντίζονται επειδή δεν μπορείς να καταλάβεις την υπεροχή της Daenerys ή όπως διάολο λέγεται αυτή.

Όταν σου πιάνουν την κουβέντα, φώναζε «ΟΧΙ SPOILERS!»

Ένας τίμιος φαν του Game of Thrones δεν «καρφώνει» ποτέ. Αν λοιπόν δεν θέλεις να σε ζαλίσουν σε άλλη μία έξοδο για καφέ για το τι θα συμβεί στα επεισόδια, απλά ενημέρωσε τους πως βρίσκεσαι ακόμα στη 2η σεζόν. Οι κουβέντες θα σταματήσουν και το θέμα θα ξανάρθει στη μπάλα. Όπως πρέπει.

Ξεκίνα να μιλάς για άλλες σειρές

Θέλεις να τους καταστρέψεις; Να τους κάνεις να πονέσουν; Άρχισε να συγκρίνεις την σειρά με άλλες διθυραμβικές που έκαναν την εμφάνιση τους στην τηλεόραση. Μίλα τους για το Sopranos και τον τρισμέγιστο Tony. Για τον βρόμικο Vic Mackey στο The Shield, ή ακόμα και για το The Wire. Και προσπάθησε όσο το δυνατόν περισσότερο μπορείς, να βγάζεις το Game of Thrones κατώτερο και λίγο. Έχει πλάκα να τους δεις να αφρίζουν.

Μπέρδεψε τους

Οι τύποι που βλέπουν φανατικά Game of Thrones είναι καλά διαβασμένοι. Θυμούνται τρομαχτικές λεπτομέρειες από τα σειρά και πολύ δύσκολα θα τους ξεφύγει κάτι. Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να μην τους βάλεις σε αμφιβολίες. Ξεκίνα ατάκες του στυλ «Και τώρα που ξαναπέθανε ο Jon Snow τι βλέπεις να γίνεται;». Ή «εγώ έχω ακούσει πως ο Brann είναι ο Ned Stark μετεμψυχωμένος». Κάνε τους τα μυαλά ομελέτα. Ανάγκασε τους να ανοίξουν ξανά τα βιβλία τους.

Λέγε απλά «Winter is coming»

Αθάνατη ατάκα με νόημα. Δεν χρειάζεται να πεις παραπάνω. Ξέρουν αυτοί. Ό,τι και αν συζητήσου, ό,τι σενάριο συνομωσίας και αν κάνουν, τους αποστομώνεις. «Εγώ παιδιά ένα πράγμα ξέρω. Winter is coming». Θα γνέψουν καταφατικά και θα σε αντιμετωπίσουν σαν σοφό γέροντα. 

 

H Νova είναι ο απόλυτος προορισμός για το GOT. Τώρα μπορώ να απολαύσω για 1η φορά όλους τους προηγούμενους κύκλους μαζεμένους σε box set στο Nova On demand όποτε θελήσω αλλά και τον νέο καταιγιστικό 7ο κύκλο του Game of Thrones αποκλειστικά στη Nova και ταυτόχρονα με την Αμερική από 16/7



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved