Assosiated Press O Jeremy Renner είναι μεγαλύτερος ήρωας από τον Hawkeye

Η παραλίγον τραγωδία είχε ηρωικό υπόβαθρο.

Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από το συμβάν που συγκλόνισε τον κινηματογραφικό κόσμο με τον τραυματισμό του Hawkeye, Jeremy Renner ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, όταν το εκχιονιστικό μηχάνημα του σπιτιού του τον παρέσυρε και τον καταπλάκωσε με αποτέλεσμα να τεθεί σε κίνδυνο η ίδια του η ζωή.

Η φωτογραφία από το ατύχημα άλλωστε ήταν ικανή να μας προκαλέσει ένα εσωτερικό σοκ για τον τύπο που είχαμε συνηθίσει να «τσαλακώνεται» μονάχα στις ταινίες. Το τραυματισμένο του πρόσωπο σου προκαλούσε αυτόματο γούρλωμα στα μάτια, το χαμόγελό του όμως σε καθησύχαζε ότι παρά τα πάνω από 30 σπασμένα κόκκαλα του κορμιού του, όλα είναι υπό έλεγχο.

 

Ποια διατροφή ακολουθεί και είναι σε τόσο καλή φόρμα.

Ο Renner προσπάθησε να σώσει τον ανιψιό του

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από το CNN, το ατύχημα δεν έγινε έπειτα από απλή αμέλεια αλλά ο Renner προσπάθησε να σταματήσει το εκχιονιστικό (Pistenbully) προκειμένου να σώσει τον ανιψιό του.

Η αναφορά επισημαίνει ότι χρησιμοποίησε το εκχιονιστικό για να τραβήξει το φορτηγάκι του ανιψιού του από το χιόνι, όταν το μηχάνημα ξεκίνησε να γλιστράει. Τότε ο Renner βγήκε από αυτό και προσπάθησε να το σταματήσει. Δυστυχώς για τον ίδιο η αριστερή πλευρά του οχήματος τον παρέσυρε με αποτέλεσμα να βρεθεί σύντομα κάτω από αυτό.

 

 

Τυχερός μέσα στην ατυχία του, ο ανιψιός του ήταν αυτός που έφερε βοήθεια και είχε ως αποτέλεσμα να υποβληθεί σε δύο χειρουργεία, μέχρι να πάρει εξιτήριο και να βρίσκεται πλέον σπίτι του όπου αναρρώνει. Εδώ που τα λέμε δεν είναι λίγα τα 30 (και κάτι) κόκκαλα που έσπασε, ωστόσο και μόνο το ότι έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να μην πληγωθεί αγαπημένο του πρόσωπο μας κάνει να αισθανόμαστε μια περηφάνεια για τον ίδιο.

 

 

Όσο καιρό και να πάρει, είμαστε σίγουροι ότι το τόξο και τα βέλη του τοξοβόλου της Marvel τον περιμένουν για να ξαναστοχεύσει.

Εμείς πάντως τον έχουμε απολαύσει στο πλάι αυτής της καλλονής.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved