Οι επτά καλύτερες σκηνές μάχης σε φυλακές

Εντός των τειχών της φυλακής, το ξύλο χωνεύεται καλύτερα. Πάντα.

Το ξέρουμε όλοι πως υπάρχει κάτι γοητευτικό στις ταινίες και τις σειρές που περιλαμβάνουν φυλακές. Η βία είναι συνώνυμο της ζωής αυτής και έχει μεταφερθεί πολύ πετυχημένα στο σινεμά και την μικρή οθόνη. Κάποιες από αυτές, είναι δύσκολες να τις ξεχάσεις. Και τις καταγράψαμε.

Ένας κρατούμενος μοιράζεται οκτώ άγραφους κανόνες της φυλακής

Η επέλαση του Frank Castle (Daredevil)

Για τη σειρά του Daredevil ο καθένας μπορεί να υποθέσει ό,τι θέλει.  Όμως αν ο Punisher δεν είχε εμφανιστεί στη δεύτερη σεζόν, δεν θα είχαμε και μία σειρά από καταστάσεις που ακολούθησαν – όπως το να αποκτήσει δική του σειρά. Αυτή εδώ η σκηνή είναι ίσως η καλύτερη 18+ που έχουμε δει από την Marvel.

 

 

O Michael B. Jordan πριν γίνει Adonis Creed (Without Remorse)

Πριν μπει στο ρινγκ για να μας χαρίσει τον συνεχιστή του Apollo Creed, ξεσκέπαζε συνωμοσίες από ομώνυμο βιβλίο του Tom Clancy. Και πέρα του ότι υποδύθηκε έναν σκληρό SEAL του Ναυτικού, ούτε οι αρματωμένοι δεσμοφύλακες δεν κατάφεραν να τον κάνουν καλά.

 

Διάβασε επίσης: Οκτώ άγραφοι κανόνες της φυλακής από έναν κρατούμενο

Η αυλή του θανάτου (Shot Caller)

Κανένας Jaime Lannister. H φαγωμάρα ανάμεσα στις συμμορίες στην περίφημη σκηνή του Shot Caller, είναι από εκείνες που παρακαλάς να μην βιώσεις ποτέ στη ζωή σου.

 

 

Jax εναντίον Clay (Sons of Anarchy)

Ενίοτε, το σκληρό περιβάλλον της φυλακής μπορεί να φροντίσει να ξεκαθαρίσεις τους λογαριασμούς σου. Όπως ακριβώς έκαναν οι δύο διάσημοι πρωταγωνιστές του Sons of Anarchy στην τέταρτη σεζόν.

 

 

Ωμή βία και σιδερικά (Banshee)

Αν πρέπει να χτυπήσεις, τουλάχιστον χτύπα έξυπνα και δώστα όλα. O Antony Starr του The Boys που γνωρίσαμε ως Homelander, στον κορυφαίο του ίσως ρόλο μέσα από τον Banshee και το σκληρό του παρελθόν μέσα από την φυλακή.

 

 

To skill του Michael Jai White (Blood & Bone)

Δεν ξέρουμε αν αυτή είναι μία από τις καλύτερες σκηνές με ξύλο στις φυλακές. Ξέρουμε σίγουρα ότι ο Michael Jai White έχει κορυφαίες γνώσεις πάνω στις πολεμικές τέχνες.

 

 

To Keysi του Christian Bale (Batman Begins)

Η γνωστή σκηνή από τις κινεζικές φυλακές. Ο Bruce Wayne μπορεί να μην είχε γίνει ακόμη Batman, αλλά η πολεμική τέχνη του Keysi έπιασε τόπο. Γι’ αυτό και συνεχίστηκε σε όλη την τριλογία.

 

 
 
 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved