Τις νύχτες της εφηβείας μας "λιώσαμε" στον Αόρατο Εραστή και στην πληθωρική Εμμανουέλα με την Krista Allen.

Αν είχες γεννηθεί τέλη 80’s τότε κάπου εκεί γύρω στο 2000 θα είχες προλάβει αυτό το μακελειό που γινόταν στο Alter από soft porn, αργά τη νύχτα, μετά που όλοι πήγαιναν (και καλά!) για ύπνο. Είναι η δοξασμένη εποχή του Filmnet, τότε που η θεία μου είχε κάνει συνδρομή με το θείο και βλέπανε ντοκιμαντέρ με ζώα του National Geoigraphic. Εγώ φυσικά είχα «λαδώσει» το θείο και μου είχε πει κωδικούς και κάθε βράδυ πασπάτευα τον παπαφίγκο μου, μαθαίνοντας τι σημαίνει ακριβή παραγωγή πορνό.

 

ινσω

 

Εκεί που οι άλλοι τραβούσαν τις κεραίες να πιάσουν λίγο γυμνό μπούτι στο Filmnet, εγώ το είχα στο πιάτο. Όταν όμως δεν με φιλοξενούσαν οι θείοι μου τότε είχα το αιώνιο απάγκιο του soft porn του Alter. Δεν ήταν πολλοί εκείνοι που είχαν τηλεόραση στο δωμάτιο τους. Εγώ σαν μοναχοπαίδι είχα κατοχυρώσει αυτό το τρομερό προνόμιο από τότε που έβλεπα Thundercats και Καμπαμαρού. Όταν είχα επιτέλους ανακαλύψει πως έχω κάτι ανάμεσα από τα πόδια μου που μεγάλωνε κάθε φορά που έβλεπα μια συμμαθήτρια μου ή τη γειτόνισσα, την κόρη του οφθαλμίατρου, τότε αρχίσανε τα »δύσκολα».

 

 
 

Κάθε βράδυ λοιπόν, μετά τις φακές και τα φασολάκια της μάνας μου που πάντα μου κάθονταν στο στομάχι και μετά τον καθιερωμένο Bruce Willis που βλέπαμε με τον πατέρα μου στο σαλόνι, ερχόταν η ώρα να πάω στα ιδιαίτερα μου και να βάλω Alter. Το μεγάλο γλέντι άρχιζε μετά τις 12 τη νύχτα. Τις μισές μέρες πετύχαινα τον Αόρατο Εραστή (The Erotic Misadventures of the Invisible Man), ένα έπος ευρηματικότητας, ένα ιστορικό διαμάντι του soft core porn. Το στόρι είναι πολύ γνωστό για τους «λάτρεις» του Αόρατου Εραστή. O Norman ο πρωταγωνιστής είναι πονηρός και σεξομανής αλλά και αόρατος. Μια χαρά!

Η ατάκα "Just to let you know, i don't usually let stranger invisible men into my home" λέει η Gabriella Hall στο τηλέφωνο και η απάντηση έρχεται απειλητική από τον Αόρατο Εραστή (που σήμερα μάλλον θα ήταν ο Αόρατος Βιαστής!): "We will see about that Kelly!".

 

emanuelainspace

 

Η ταινία φυσικά είχε βγει μόνο σε βίντεο (τα καλά βγαίνουν πάντα μόνο σε VHS). Ένας τύπος ανακαλύπτει πως πίνοντας έναν ορό μπορεί να γίνει αόρατος κι έτσι αρχίζει το μακελειό. Την πέφτει αβέρτα σε όποια γκόμενα βρει που έχει λίγο κάψες και γίνεται το έλα να δεις. Μόνο και μόνο να βλέπεις τις κοπέλες να χαϊδεύονται μόνες τους ήταν από πάντα μία πηγή γέλιου για μένα. Φυσικά τότε ο παπαφίγκος σηκωνόταν με ένα απλό φύσημα του ανέμου, φαντάσου τι γινόταν με τον Αόρατο Εραστή.

 

 
 

Η καλτίλα του Αόρατου Εραστή φυσικά βρισκόταν στο γεγονός πως δεν βλέπαμε ποτέ κάποιο να «θωπεύει» τις γυναίκες (ένα πρώιμο POV ίσως;). Την ίδια στιγμή ήταν εντελώς γελοίο αλλά λόγω της ηλικίας και της «έξαψης» της εφηβείας όλα μας φαίνονταν ερωτικά. Η παραγωγή είναι αστεία και φαίνεται πως οι ηθοποιοί ήταν ερασιτέχνες (ζήτημα αν τους κολλούσαν ένσημα) που τους έκατσε κάτι μεγάλο. Ακόμη και ο ήχος είναι κακός. Κι όμως ακόμη και σήμερα όταν το βλέπω θυμάμαι εκείνο το αίσθημα τη προσμονής που είχα στο δωμάτιο μου.

Και μετά έχουμε τον άλλο ογκόλιθο του soft core porn του Alter που δεν είναι άλλος από την Εμμανουέλα Στο Διάστημα με την Krista Allen. Πλούσια τα ελέη σου Κύριε εδώ και μάλιστα η Allen είχε και προσωπάρα.

 

 
 

Δεν υπήρχε φίλος μου που να μην έχει δει έστω και μία σκηνή από την διάσημη σειρά του Alter. Πραγματικά κάποτε αυτό το κανάλι είχε σώσει ζωές. Ποιος μπορεί να ξεχάσει την Διαστημική Εμμανουέλα; Μάλιστα ένα διάστημα η Krista Allen τα είχε με τον George Clooney, αλλά αυτός ποσώς μας ενδιαφέρει. Επίσης είχε παίξει και σε μια σκηνή στο Liar, Liar με τον Jim Carey και φυσικά σε άπειρες άλλες γνωστές παραγωγές, πάντα όμως σαν το Hot & sexy cameo. Ποιος δεν θυμάται εκείνη τη σκηνή με το ασανσέρ; Και για να μην ξεχνάμε την trash tv ιστορία μας, έχει παίξει και σε 26 επεισόδια του Baywatch Hawaii. Πολλοί είναι εκείνοι που την κράζουν για τις υποκριτικές της ικανότητες, αλλά εμείς έχουμε να πούμε πως χρωστάμε πολλά από τα εφηβικά μας υγρά όνειρα στην αγαπημένη Krista που ήταν από στήθος ηθοποιάρα. Εδώ κατάφερε να μάθει σεξ σε ένα μάτσο ξεκάρφωτους εξωγήινους τι λέμε τώρα ρε παιδιά. Η γυναίκα ήξερε.

Νοσταλγούμε εκείνα τα «αθώα» χρόνια της τηλεόρασης που μας έχουν αφήσει με μία ωραία ανάμνηση. Τι άλλο μένει τελικά πέρα από αυτό;

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved