Πέντε junk food που όλοι οι άντρες τρώνε και μετά τα 30

Ποιος έκοψε λέει τα πατατάκια; Σίγουρα όχι εμείς.

Θυμάσαι μήπως αν κάποια εποχή σκέφτηκες τον εαυτό σου και όλα αυτά που καταβρόχθιζες και είπες «ε αυτά δεν θα τα τρώμε και πολύ». Λογικό. Άλλες εποχές, άλλα στομάχια, άλλες ηλικίες. Και βγάζει και νόημα. Δεν γίνεται όλα όσα έτρωγες σαν πιτσιρικάς, να τα τσακίζεις και μετά τα 30. Ή μήπως γίνεται;

Κάναμε μία λίστα με όλα αυτά που καταβροχθίζουμε μέχρι σήμερα και που παρόλο που φλερτάρουμε με την ανακοπή, μάλλον δεν θα τα σταματήσουμε και ποτέ.

 

 

Πατατάκια με ρίγανη

Τα εύκολα. Τα άνετα. Κακά τα ψέματα, δεν υπάρχει στιγμή της ημέρας που δεν ταιριάζει με πατατάκι ρίγανη. Με την μπίρα, με το σάντουιτς, σκέτα βλέποντας αγώνα ή ταινία. Έχουμε ένα μουρλό συντάκτη που όποτε έχει να φάει λαδερά, τσακίζει πάντα ένα σακουλάκι πατατάκια με ρίγανη για να χορτάσει. Η αλήθεια είναι πως από ένα σημείο και μετά, τα πατατάκια με αλάτι φαντάζουν βαρετά και θυμίζουν τα χρόνια στο δημοτικό. Τα μπάρμπεκιου τα έχει βαρεθεί η ψυχή σου, οπότε η ρίγανη παραμένει σταθερή αξία. Και ναι, ευθύνεται για τα περιττά κιλά μας.

Nachos με τυρί

Να πούμε ψέματα; Τα τρώμε. Δηλαδή, αν έχεις και παρέα στο σινεμά, μπορείς άνετα να τα μοιραστείς με το ταίρι αλλά ποτέ με τον κολλητό. Τα nachos με λιωμένο τυρί, είναι μία τρανή απόδειξη πως η γουρουνιά έχει πρόσωπο όταν έχεις κέφια, μιας και έχουμε δει να τα τσακίζουν και άντρες άνω των 50. Μπορεί να χρειάζεσαι πέντε ώρες για να μπορέσεις να τα χωνέψεις, αλλά πραγματικά, κάθε δαγκωνιά αξίζει τον κόπο.

 

 

Μερέντα

Ίσως η μερέντα να μην είναι το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό, αλλά αν το καλοσκεφτείς την τρως ήδη σε ένα σωρό παραλλαγές. Από κρέπες μέχρι γεμιστά κρουασάν βουτύρου. Όμως ακόμη και όταν τρως γλυκά ή φτιάχνεις φέτες ψωμί με μερέντα για τα παιδιά σου, πάντα τρως και εσύ μία – ή τέλος πάντων σχεδόν πάντα. Σε κάθε περίπτωση, η μερέντα δεν φτιάχτηκε μόνο για παιδιά αλλά και για μεγαλύτερα παιδιά. Και για να βλέπουμε τους παππούδες να την τρώνε με το κουταλάκι του γλυκού, εύλογα φανταζόμαστε τον εαυτό μας στη θέση τους.

Παγωτά

Χειμώνα – καλοκαίρι. Ό,τι και αν είναι απλά κατεβαίνει. Οι γυναίκες είναι λίγο πιο εκλεκτικές στα γούστα όσον αφορά τις γεύσεις και το αν θα επιλέξουν ξυλάκι, πύραυλο ή μηχανής, αλλά στην περίπτωση μας απλά κατεβαίνει. Τέλος. Από τη στιγμή που είναι παγωτό, δεν έχει καμία σημασία σε τι μορφή βρίσκεται, τι συνοδεύει, αν μπαίνει μέσα σε μπολάκια ή πάνω σε βάφλες. Απλά το σκοτώνουμε. Δεν θα πούμε την δικαιολογία ότι μας κάνει να νιώθουμε παιδιά. Απλά είναι κορυφαίο.

 

ice forrest

 

Guest star: Ζελεδάκια

Είναι αυτά που κοροϊδεύεις την κοπέλα σου για το πώς είναι δυνατόν να τα τρώει και να δίνει για λεφτά, αλλά όταν έρθει η ώρα της τρως την μισή σακούλα. Ντροπή σου. Συνέχισε έτσι.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved