O Pierce Brosnan θα μπορούσε και τώρα να παίξει τον 007

Τρία μυστικά που στα 70 του θα έπρεπε να τον κατατάσουν ανάμεσα στους υποψήφιους για το ρόλο του James Bond.

Άλλοι μεγαλώνουν και χαλάνε, άλλοι δεν μεγαλώνουν ποτέ (κύριε Tom Cruise) και υπάρχουν αυτοί που όσο περνάει ο καιρός όλο και καλυτερεύουν. Μην πηγαίνετε μακριά, πάρτε για παράδειγμα τον 70άρη, Pierce Brosnan που όσα χρόνια και αν περάσουν θεωρείται εκ των πλέον δυνατών αρσενικών του Hollywood.

Ο Brosnan έδωσε στον James Bond κάτι καινούργιο σε μια νέα εποχή για τον ήρωα και ακόμα και αν έχουν περάσει τα χρόνια αποδεικνύει γιατί θα έπρεπε η Barbara Broccoli να σκεφτεί την επιλογή του ως νέου Bond. Αστειευόμαστε βέβαια, ωστόσο αν φαντάστηκες ποτέ τον 007 στα 60’s του ο Brosnan σίγουρα είναι η προσωποποίηση αυτής της εικόνας.

Και αυτά είναι τα μυστικά του.

Πώς θα ήταν το «No Time to Die» με τον Pierce Brosnan

Παραμένει αθλητικός και δραστήριος

Και τι έγινε που θα κλείσει τα 70 σύντομα; Ο Brosnan είναι γεμάτος ζωή και δραστηριότητες πέρα από τη δουλειά του. Λατρεύει το γκολφ, ταυτόχρονα όμως δεν θα πει όχι και σε κάτι πιο έντονο. Αν του δοθεί η ευκαιρία να πάει για κωπηλασία ή για ποδήλατο του δίνει και καταλαβαίνει.

«Ή που θα πάω σε κωπηλατική λέσχη ή που θα αφιερώσω 20 λεπτά τη μέρα στην κωπηλατική μου στο σπίτι». Το ότι δεν έχει το κορμί του Daniel Craig δεν σημαίνει ότι δεν το κατέχει το άθλημα. Και αυτό τον κρατάει σε εξαιρετική κατάσταση.

 

 

Είναι ο πιο κουλ τύπος

Τελευταίος απαιτητικός ρόλος του Pierce Brosnan δεν είχε να κάνει με τον Βρετανό Πράκτορα, ούτε με κάποιον διαρρήκτη στο Thomas Crown αλλά είχε κάτι το υπερηρωικό. Στο «Black Adam» με τον Dwayne «The Rock» Johnson έφερε στη μεγάλη οθόνη την πιο ξακουστή φιγούρα της Justice Society, τον Doctor Fate τον οποίο σύμφωνα με τον σκηνοθέτη, Jaume Collet-Serra «μόνο ένας σπέσιαλ τύπος θα μπορούσε να τον υποδυθεί. Για την ακρίβεια ένας μύθος. Ο Doctor Fate είναι ένα παντοδύναμο ον και ο Brosnan είναι ακριβώς αυτό. Είναι πραγματικά μέσα στους πιο κουλ τύπους στον πλανήτη. Η προσωπικότητά του σε μαγνητίζει και έχει μεγάλη βαρύτητα». 

Μπορεί να διαφωνήσει κανείς;

Ποιον θέλει για νέο James Bond o Pierce Brosnan;

 

…και περιβαλλοντολόγος

Μαζί με το γιο του, Paris, δεν χάνουν ευκαρία να προσπαθούν καθημερινά να κάνουν τον κόσμο καλύτερο. Έχουν βαλθεί λοιπόν να μειώσουν τους ρίπους από τα πλαστικά είδη, προωθώντας έντονα την ιδέα για παραπάνω ελέγχους παγκοσμίως με την ελπίδα ότι κάποια μέρα θα έρθει το τέλος της συγκεκριμένης μόλυνσης.

«Γνωρίζετε ότι εισπνέουμε καθημερινά 7 χιλιάδες μικρο-πλαστικά καθημερινά;» έχει παρατηρήσει στο παρελθόν ο προκάτοχος του Daniel Craig, καταλήγοντας:

«Όλοι μαζί έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε τη διαφορά στον τρόπο ζωής μας, από τώρα στον αιώνα τον άπαντα».

 

 

Για να καταλήξουμε δεν είναι τελικά κάποιο μυστικό στη διατροφή, ούτε κάποιο grooming trick που κάνει τον Brosnan να διαφέρει. Το μυστικό του είναι ο χαρακτήρας του και η περιέργειά του να μαθαίνει, να κάνει και να βλέπει πράγματα να βελτιώνονται γύρω του.

Τελικά ποιος είναι ο μεγάλος εκλεκτός για James Bond;

Έναν τέτοιον James Bond θα θέλαμε όλοι. Κουλ, αθλητικό και με περιβαλλοντικές ευαισθησίες. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved