ΑΠΕ-ΜΠΕ | Παντελής Σαίτας 10 memes βγαλμένα από τον Καύσωνα που έρχεται φουριόζος

Με 45 βαθμούς θα πεις όχι για ένα ποτάκι στο κέντρο;

Μέσα στις επόμενες μέρες θα μάθουμε επιτέλους πως νιώθει η στάχτη. Ετοιμαστείτε για φωτιά, ιδρώτα και πόνο. Ο καύσωνας ετοιμάζεται να κάνει την πρωτεύουσα σαν το Καζάνι του Σατανά, ο Γιάννης Καλλιανός βροντοφωνάζει ότι θα θυμηθούμε την Ελλάδα του 2007 που πήραν φωτιά μέχρι και τα πηγάδια και σε γενικές γραμμές ετοιμαστείτε να νιώσουμε σαν όλους εκείνους που συνάντησαν τους δράκους της Καλίσι. 

 

Χάλια μαύρα. Και ξέρετε ποιο είναι το χειρότερο; Κάτι τυπάδες και τύπισσες που με άνετο υφάκι και γυαλί ηλίου, κάνουν κάτι δηλώσεις του τύπου «έλα μωρέ, καύσωνας και αηδίες σιγά».  Για όσους δεν μπήκαν στον κόπο να διαβάζουν τι έρχεται, να ενημερώσουμε πως έρχονται θερμότατες αέριες μάζες από Τυνησία και Αλγερία, που θα μας κάνουν ένα μικρό ομαδικό χαμάμ.

Όσο και αν οι μετεωρολόγοι έχουν την τάση να λένε πως αν προσέξουμε δεν θα έχουμε παρατράγουδα, μόνο η πέτσα μας ξέρει τι πρόκειται να τραβήξουμε. Ο καύσωνας όχι μόνο δεν θα περάσει εύκολα αλλά θ’ αφήσει και το στίγμα του.

Παρουσιάζουμε λοιπόν 10 προφητικά memes που δείχνουν τι πρόκειται να συμβεί μέσα στις επόμενες ημέρες… ©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved