Ο Paul Dano είναι ο άνθρωπος που μπορεί να ενσαρκώσει τους πιο περίεργους ρόλους

Ο ηθοποιός που έχει παίξει τους πιο παράξενους χαρακτήρες.

Μπορεί οι περισσότεροι εκεί έξω να μην γνωρίζουν το όνομα του αλλά σίγουρα γνωρίζουν το πρόσωπο του. Είναι ο άνθρωπος που έχει παίξει σε πολύ γνωστές ταινίες αλλά πάντα κάνει τον κακό ή εντελώς περίεργο τύπο που κανείς δεν συμπαθεί. Ναι o Paul Dano είναι ένας γνήσιος ενσαρκωτής κακών και αντιπαθητικών ρόλων και αυτό ακριβώς είναι και το ταλέντο του.

Game of Thrones: O Jon Snow επιστρέφει στο sequel μετά την τελευταία μάχη

Ναι ο Paul Dano είναι κάτι παραπάνω από ένας σάκος του μποξ για τους ήρωες της οθόνης. Σίγουρα είναι διάσημος στο να τρώει ξύλο. Είναι κι αυτό ένα ταλέντο εδώ που τα λέμε. Πέρα από την πλάκα όμως ο Dano είναι ένας απίστευτος ηθοποιός.

 

 
 

Ο Dano έχει ένα πραγματικά παράξενο ταλέντο να εκνευρίζει τους αντιπάλους του, τόσο πολύ τους αγχώνει που τελικά όλοι καταλήγουν να τον χτυπάνε. Ποιος δεν θυμάται την τελευταία σκηνή του There Will Be Blood; Ο Daniel Day Lewis πραγματικά δεν τον αντέχει άλλο και τον κατακεραυνώνει με εκείνον τον σιχαμερό τρόπο. Δεν λέμε όμως άλλα γι' αυτούς που δεν έχουν δει την ταινία...

Το ταλέντο του Dano βρίσκεται στις μικρές λεπτομέρειες των ρόλων του. Με κάτι πολύ μικρό όπως ένα νεύμα ή ένα χαμόγελο (εντελώς ανατριχιαστικός όταν το κάνει αυτό). Έχει την ικανότητα με δύο κουβέντες να κλέψει όλη την παράσταση της ταινίας.

 

 
 

Και μόνο ο ρόλος του σαν Riddler λέει πολλά, όποιος έχει δει το τελευταίο Batman θα ξέρει για τι πράγμα μιλάμε. Ο ίδιος λέει πως δεν μπορεί να κάνει multitasking και παρομοιάζει τον εαυτό του σαν ένα τυφλό άλογο που απλά κάνει ό,τι γράφει το σενάριο. Το κάνει όμως καλά κι αυτό είναι το ταλέντο του.

Η ταινιογραφία του περιλαμβάνει ταινίες όπως το 12 years a Slave, There Will Be Blood, Batman, Little Miss Sunshine, Love & Mercy και πολλές άλλες.

Ένα ηθοποιός που πραγματικά έχει πολλά να δώσει ακόμη.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved