Assosiated Press Πέντε τύποι που πίστεψαν ότι θα κερδίσουν -λανθασμένα- σε μια μονομαχία

Ο Elon Musk προκαλεί τον Putin σε μονομαχία αλλά όλοι ξέρουμε ότι θα τις «φάει» άσχημα. Όπως συνέβη και στους υπόλοιπους της λίστας.

Γενναίο σαν πράξη αλλά εντελώς ουτοπικό. «Short but Pointless» που έλεγε και ο Egon Spengler στο Ghostbusters 2. Όχι μόνο γιατί ξέρουμε ότι μια μάχη μεταξύ Elon Musk και Vladimir Putin δεν πρόκειται να γίνει ποτέ, κυρίως όμως επειδή γνωρίζουμε από τα αποδυτήρια το τελικό αποτέλεσμα. Αν ο Αμερικανός μεγιστάνας και γκουρού της τεχνολογίας δεν έχει σκοπό να επιστρετεύσει τη βοήθεια κάποιου cyborg τότε είναι βέβαιο ότι θα περάσει αρκετές ώρες στον οδοντίατρο και στο χειρουργείο.

Όπως παραλίγο να στείλουν για «ζυγοστάθμιση» οι μπράβοι του Ρώσου Προέδρου τον MMAer, Conor McGregor.

 

Μέσα στη φρίκη του πολέμου στην Ουκρανία, η είδηση ότι ο ιδιοκτήτης των Space X και Tesla προκαλεί δημόσια τον πρόεδρο της Ρωσίας σε αγώνα 1 on 1 προκειμένου να σταματήσουν οι επιδρομές προσέφερε ένα πιο φωτεινό συναίσθημα μέσα στη μιζέρια των πεδίων μάχης, έστω και αν το αποτέλεσμα ήταν το γέλιο. 

Βλέποντας τον Musk να βαδίζει προς σίγουρο ξυλοφόρτωμα, θυμηθήκαμε άλλες πέντε περιπτώσεις ανθρώπων που έβαλαν το κορμί τους στη φωτιά με σκοπό να υπερασπιστούν κάποια ιδέα-χώρα-γυναίκα αλλά πάνω στη σιγουριά τους ότι θα θριαμβεύσουν έφυγαν το λιγότερο με μώλωπες και κατάγματα. Σκεφτήκαμε τον παππού από το Asterix & Obelix που νόμιζε ότι θα κάνει «τόπι» έναν Ρωμαίο στρατιώτη, αλλά βρήκαμε πιο ακραίες περιπτώσεις.

 

 

Πάρις vs Μενέλαος (Troy)

Ο Μενέλαος ήταν κερατάς, δεν θα έφευγε όμως και δαρμένος απέναντι στον Πάρη του Orlando Bloom. Ο αντίζηλός του ήξερε πως δεν είναι το φαβορί αλλά σκεπτόμενος ότι θα γύριζε στην Ωραία Ελένη είχε ένα παραπάνω εφόδιο να τα καταφέρει και μαζί να απαλλάξει την πολιορκημένη πατρίδα του από τους Έλληνες.

Αποτέλεσμα: Ήθελε να ελευθερώσει την Τροία αλλά (συγχωρήστε με) πήρε του Μενέλαου τα τρία. Μέχρι να του τα δείξει ο Έκτορας του Eric Bana τουλάχιστον.

 

 

Oberyn Martell vs Sir Gregor Clegane (Game of Thrones)

Δεν είναι και το πιο λογικό να παίζεις τη ζωή σου κορώνα-γράμματα για κάποιον που δεν σε νοιάζει κιόλας, ιδιαίτερα όταν πρόκειται να αναμετρηθείς με το Βουνό-φόβητρο, Sir Gregor Clegane. Ο Oberyn Martell το πίστευε και μάλιστα μας έδωσε προς στιγμήν την εντύπωση ότι ο Δαυίδ μπορεί να ισοπεδώσει τον Γολιάθ.

Αποτέλεσμα:

 

 

Pete Becker vs Tank Abbott (Τα Φιλαράκια)

Η καημένη η Monica νόμιζε ότι ο ζάμπλουτος καβαλιέρος της θα της έκανε πρόταση γάμου, αντ’ αυτού η έκπληξη που ετοίμαζε ήταν να παίξει στο UFC και να γίνει πρωταθλητής. Αντίπαλός του ο ξεδοντιάρης Tank Abbott τον οποίο νόμιζε πως είχε εύκολα.

Αποτέλεσμα: Χωρίς να ξέρεις να δέρνεις προφανώς και δεν κερδίζεις όχι μόνο στο UFC αλλά ούτε καν στο PlayStation. Ο Abbott τον έκανε «πίτα», εκείνος γύρισε για άλλον έναν αγώνα και o επόμενος με τη σειρά του τον έκανε «πιτόγυρο». Στο τέλος έχασε και τη Monica. Καλά πήγε αυτό.

 

 

Fee «The Kid» Herod vs John Herod (The Quick and the Dead)

Οι μονομαχίες των πιστολέρος στην Άγρια Δύση μπορούσε να φέρει αντιπαλότητα ακόμα και στις καλύτερες οικογένειες. Στην οικογένεια Herod για παράδειγμα η κλήρωση πήρε τα μυαλά του «Kid» ο οποίος νόμιζε ότι θα φάει λάχανο τον άσο πατέρα του.

Αποτέλεσμα: Όταν έχεις απέναντί σου ένα κράμα Deadshot και Bullseye σε καουμπόι καλύτερα να μην το προσπαθήσεις καν. Επέμενε η Sharon Stone αλλά ο μικρός τότε DiCaprio δεν άκουγε.

 Μια και μιλήσαμε για Sharon Stone, δεν ξεχνιέται η θηλυκότητά της.

 

Anakin vs Obi-Wan Kenobi (The Return of the Sith)

Αν κάποιος τζεντάι έχει το higher ground δεν τολμάς να τον πλησιάσεις. Εκτός βέβαια και αν είσαι ο Anakin Skywalker. Όχι επειδή θα κερδίσεις αλλά γιατί θα μεταμορφωθείς στον πιο απειλητικό κακό στην ιστορία της ποπ κουλτούρας ακόμα και αν πρόκειται να πονέσεις λίγο μέχρι να σου κάνουν το extreme makeover.

Αποτέλεσμα: Πού πας Anakin αγόρι μου κόντρα στον master με higher ground; Χάσε πόδια, χέρια και μούρη, λούσε μας και με ένα «Noooοο» που ακόμα βουίζει στο κεφάλι μας. Ελπίδα όλων να μην έχουμε την ίδια κραυγή στη ρεβάνς της σειράς «Obi-Wan Kenobi». Η μάχη πάντως παραμένει αξέχαστη.

Anakin Skywalker vs Obi-Wan Kenobi


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved