Θέλουμε όντως ένα «Amazing Spider-Man 3»;

Ο κόσμος ζητάει ξανά Andrew Garfield στο ρόλο του Peter Parker και το δείχνει. Θα τον έχει όμως;

Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από τότε που το Spider-Man: No Way Home έκανε «ντου» στις ελληνικές αίθουσες και ο κόσμος ακόμα παραμιλάει με όσα είδε. Αυτό το εκπληκτικό crossover που απολαύσαμε με τον Tom Holland να δίνει άλλη μια φορά ρεσιτάλ ως Peter Parker καταφέρνοντας να αντιμετωπίσει όλους τους εχθρούς που έχουμε δει μέχρι στις ταινίες του ήρωα της Marvel από το 2002 μέχρι και σήμερα.

 

 

Κρατιόμασταν καιρό, αλλά πλέον μάλλον τα spoiler πρέπει να έχουν φτάσει στα αφτιά όλων όσων δεν έχουν δει ακόμα την ταινία, αλλά εδώ που τα λέμε μάλλον την αποκάλυψη στην κάναμε και μόνο που είδες τον τίτλο. Οπότε προχωράμε και ζητούμε συγνώμη προκαταβολικά αν ανήκεις στην παραπάνω κατηγορία.

Το Amazing Spider-Man με τον Andrew Garfield στον υπερ-ηρωικό θώκο μπορεί να μην είχε την ίδια απήχηση με την τριλογία του Sam Raimi και του Tobey Maguire, ωστόσο είναι μεγάλη αλήθεια ότι αρκετός κόσμος θεωρούσε τη συγκεκριμένη βερσιόν ως τον πλέον ιδανικό Spider-Man, κάτι που φάνηκε ιδιαίτερα στο «No Way Home». Εκεί που εμφανίστηκαν και οι τρεις μαζί, βάζοντάς μας αναπόφευκτα σε μια διαδικασία σύγκρισης.

Θυμίζουμε ότι η τριλογία του Garfield δεν ολοκληρώθηκε ποτέ καθώς υπήρξαν προστριβές μεταξύ του πρωταγωνιστή και της παραγωγής, με αποτέλεσμα το αρχικό πρότζεκτ να μείνει στη μέση.

 

 

Το project όμως συνεχίστηκε

Το 2014 λοιπόν το μονοπάτι του Garfield διεκόπη και το 2015 ο Spider-Man έλαβε μια νέα πορεία, αυτή τη φορά στο MCU με τον Holland να δίνει μια διαφορετική οπτική στο ρόλο, παίρνοντας βλέποντας επιτέλους το χαρακτήρα να τοποθετείται πλάι στους μεγαλύτερους ήρωες της εποχής, αντιμετωπίζοντας μάλιστα τον χειρότερο εχθρό (Thanos) που έχει απειλήσει τη Γη μέχρι σήμερα.

Όσον αφορά το Amazing Spider-Man τώρα, εφόσον συνεχιζόταν το project ήταν προγραμματισμένο να φτάσει στις τέσσερις ταινίες αλλά και ορισμένα spin-offs που θα αφορούσαν τους Sinister Six και κυρίως τον Venom. Σoυ θυμίζει κάτι; Σαφώς.

Με τον Venom να έχει δημιουργήσει το δικό του franchise με τις ταινίες «Venom» και «Let There Be Carnage», τα spin-offs του Spider-Man έλαβαν μια σπουδαία ένεση ζωής, αλλά ήμασταν σχεδόν πεπεισμένοι ότι ο Eddie Brock θα συναντούσε τον Peter Parker του Tom Holland καθώς το Multiverse τον έστειλε στη διάσταση του MCU μετά το σίκουέλ του.  

 

 

Παρόλα αυτά το post credit scene του No Way Home φρόντισε να αλλάξει πλήρως τα πράγματα και να στείλει τον Venom πίσω στο σύμπαν του. Εκεί όμως υπάρχει ήδη ένας Spider-Man και δεν είναι αυτός του Tom Holland, ούτε εκείνος του Maguire (έχει δικό του Venom αυτός). Ποιος μένει;

Δεν θέλει πολλή σκέψη.

 

 

Μπορεί να γίνει Amazing Spider-Man 3 τώρα;

Μπορεί να συνηθίσαμε τον Tom Holland στο ρόλο, ωστόσο η συγκίνηση και η δυναμική που παρέδωσε ο Andrew Garfield σε ένα ρόλο που πραγματικά του ταίριαζε γάντι έκανε τόσο μεγάλο κλικ στον κόσμο που ενδέχεται να αλλάξει ριζικά τα δεδομένα για το μέλλον του Spider-Man.

Χιλιάδες φαν ξεκίνησαν μια ανεπίσημη online καμπάνια στα social media για να πιέσουν την Sony Pictures να συνεχίσει το παλιό project δίνοντας στον κόσμο το The Amazing Spider-Man 3 που τους αξίζει. Τα hashtags #MakeTASM3, #TASM3 και #TheAmazingSpiderMan3 πήραν φωτιά και το Twitter ήταν το τέλειο μέσο για να σταλεί το μήνυμα.

 

 

Λίγες μέρες αργότερα ο stuntman του Garfield, William Spencer προκάλεσε «χαμό» όταν ρωτήθηκε διαδικτυακά αν υπάρχει το ενδεχόμενο να γίνει το Amazing Spider-Man 3.

«Δεν ξέρω κάτι για αυτό. Όχι θα έλεγα» ήταν τα λόγια του, ωστόσο θύμισε σε μεγάλο βαθμό τα ίδια λόγια με τον άνθρωπο τον οποίο ντουμπλάρει όταν εκείνος ερωτήθηκε αν θα βρίσκεται στο «Spider-Man: No Way Home». Λέει ψέματα άραγε; 

H τεράστια επιτυχία του No Way Home αναμφίβολα μας θύμισε πόσο ωραία έχουμε περάσει τόσα χρόνια με τον συγκεκριμένο ήρωα σε όλες του τις βερσιόν, ωστόσο είναι μεγάλη αλήθεια πως ένας εκ των τριών μας δημιούργησε την ανάγκη ότι κάτι έχει μείνει ημιτελές. Ίσως τελικά ο Spider-Man του Andrew Garfield να μην έχει τελειώσει ακόμα και να είναι ο εκλεκτός που θα βρεθεί απέναντι στον Venom στην 3η ταινία του franchise. Ο χρόνος θα δείξει. 

Άλλωστε το symbiote εμφανίζεται στο τέλος του «Amazing Spider-Man 2» οπότε υπάρχει σύνδεση, εφόσον το θελήσουν στη Marvel. 

 

The Amazing Spider-Man 3 IS Happening and Here Is Why...


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved