10 ηθοποιοί που θα γίνονταν καλύτεροι Captain America από τον Anthony Mackie

Σε περίπτωση που η Marvel δεν είχε πολύ χρόνο να ψάξει για διάδοχο, έχουμε τη λίστα των υποψηφίων έτοιμη.

Όχι, ακόμη δεν έχουμε ξεπεράσει το αντίο στον Captain America. Ο Steve Rogers ήταν ο πρώτος Avenger στα χαρτιά και στην καρδιά μας. Ήταν ο βετεράνος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου που όλοι σέβονταν, όχι για τον τίτλο, αλλά για τον άνθρωπο. Για τις αρχές που πρέσβευσε. Για το ότι με κάποιον τρόπο συνδύαζε αδερφό, μπαμπά και φίλο. Γιατί μας έκανε να θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι για να τον κάνουμε περήφανο.

Δε θέλαμε να φύγει. Καταλαβαίνουμε ότι κάποια στιγμή η ιστορία του έπρεπε να τελειώσει και το σωστό ήταν αυτό να γίνει πριν κουράσει ή κάνει κοιλιά, αλλά δε συμβαίνει κάθε μέρα ο Cap να κρεμάει την ασπίδα του. Τουλάχιστον, στο τέλος, κατάφερε να ζήσει τη ζωή που ήθελε και να χορέψει τον χορό που χρωστούσε στην Peggy Carter. Ακριβώς, όμως, επειδή η ασπίδα του Captain America φέρει βαρύ συναισθηματικό και ηθικό φορτίο, θα θέλαμε να συνεχίσει την ιστορία της ένας άνθρωπος εφάμιλλος του Chris Evans και της ήρεμης αλλά επιβλητικής δύναμης που αποπνέει (σ.σ. Προσωπικά, θα προτιμούσα η ασπίδα απλώς να εκτεθεί σε ένα μουσείο, κάνοντας και κανένα συγκινητικό guest σε κάποια σκηνή και να μην έχουμε άλλον Captain America, αλλά δεν μπορείς να τα έχεις όλα σε αυτήν τη ζωή).

 

 

Τον Anthony Mackie; Αλήθεια;

Και ξάφνου εμφανίστηκε ο Falcon ακα Anthony Mackie. Το πώς πάρθηκε αυτή η απόφαση κανείς δεν ξέρει. Το δυστυχές είναι ότι Falcon πρώτα μας καθησύχασε λέγοντας στον Captain ότι δεν μπορούσε να δεχτεί την ασπίδα γιατί ένιωθε ότι ανήκει σε κάποιον άλλον. Που αλήθεια είναι, δηλαδή, και δεν υπήρχε κανένας λόγος να αλλαξοπιστήσει. Μέχρι και ο ίδιος ο Mackie το βρήκε πολύ κακή ιδέα, εκτός κι αν το είπε μας ρίξει στάχτη στα μάτια και να μας πείσει για το αιφνίδιο της υπόθεσης. Ας αφήσουμε, όμως, τους λόγους που οδήγησαν σε αυτήν την γκριζωπή τούτη μέρα του υπερηρωικού κινηματογράφου, και ας πάμε στο fact: Ο Anthony Mackie είναι ο νέος Captain America.

 

 

10 καλύτεροι Captain America από τον Anthony Mackie

Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για να το αλλάξουμε και ειλικρινά ελπίζουμε εκ βαθέων να μας διαψεύσει πανηγυρικά μη διασύροντας το όνομα του Cap, αλλά σε περίπτωση που η Marvel δεν είχε χρόνο, ας πούμε, να βάλει κάτω τα πράγματα και να τα μελετήσει περισσότερο, βρήκαμε 10 ηθοποιούς του Hollywood που θα μπορούσαν να υποδυθούν τον Captain America καλύτερα από τον Mackie.

  1. Milo Ventimiglia

captain america actors4

Ο Milo Ventimiglia θα μπορούσε εύκολα να είναι αδερφός του Chris Evans. Εξωτερικά δε μοιάζουν ούτε στο ελάχιστο. Εσωτερικά είναι πιστά αντίγραφα ο ένας του άλλου. Τους διακρίνει μία πραότητα και έχουν αυτό το μπαμπαδίστικο χαμόγελο και δεν πρόκειται να αφήσουν την οικογένειά τους να πάθει τίποτα. Ο Jack Pearson δεν είναι τυχαία ο αγαπημένος μπαμπάς σε τηλεοπτική σειρά.

  1. Jesse Spencer

captain america actors2

Ο Jesse Spencer δεν είναι πια το παιδάκι του House και του Uptown Girls. Πλέον, έχει περάσει από ένα Chicago Fire και, μάλιστα, με μεγάλη επιτυχία. Μεγάλωσε και είναι έτοιμος να αναλάβει τις ευθύνες του. Μία θέση ανάμεσα στους Avenger’s Finest του αξίζει δικαιωματικά.

  1. Michael B. Jordan

captain america actors3

Δυναμικός, επιβλητικός, «κομμάτια». Ο Michael B. Jordan είναι το talk-of-the-town και θα παραμείνει για πολύ καιρό ακόμη. Ο κακός που μέχρι και ο εχθρός του σέβεται, ακόμα κι αν αυτός είναι ο King T’Challa. Ο γιος που ο Apollo Creed θα ήταν περήφανος. Η προπόνηση του Rocky θα ήταν ό,τι έπρεπε για τον Cap.

  1. Jensen Ackles

captain america actors5

Μετά την εξαιρετική δουλειά που έκανε στο Supernatural και όλα τα υπερφυσικά όντα που σκότωσε, κανείς δεν αμφιβάλλει ότι ο Jensen Ackles μπορεί να ανταπεξέλθει εξαιρετικά στο κράτημα της ασπίδας του Captain. Όταν έχεις πάει στην κόλαση και έχεις επιστρέψει, ποιος να σε αμφισβητήσει;

  1. Taylor Kitsch

captain america actors6

Όχι και τόσο γνωστό όνομα σε σχέση με άλλα της λίστας, αλλά εξίσου άξιο. Ο Taylor Kitch έχει κάτσει στο τραπέζι με τον Wolverine τον ίδιο. Έχει εμπειρία με το genre των ηρώων και έχει ήδη υπηρετήσει για το καλό των άλλων στον ρόλο του Officer Paul Woodrugh στον True Detective. Χρειαζόμαστε κι άλλα;

  1. Ryan Phillippe

captain america actors7

Τι κι αν διανύει το 47ο έτος της ηλικίας του, ο Ryan Philippe είναι όπως ήταν στο Cruel Intentions. Το σίγουρο είναι ότι δεν του φαίνεται ότι έχει μεγαλώσει όσο δείχνει η ταυτότητά του. Στον αέρα, πάντως, έχει κάτι από Chris Evans. Αυτό το βλέμμα νηνεμίας πριν την καταιγίδα.

  1. James Franco

 captain america actors8

Εδώ, μιλάει το ταλέντο. Ίσως και οι 127 ώρες παγίδευσης στη Moab της Utah. Ο James Franco έχει δοκιμαστεί σε κάθε genre ταινιών και τα έχει καταφέρει εξαιρετικά. Δε θα είχε κανένα πρόβλημα να σηκώσει την ασπίδα του Captain και να συνεχίσει την κληρονομιά του.

  1. Alexander Ludwig

 captain america actors9

Ποιος πιο ικανός να σηκώσει την ασπίδα του Steve Rogers από τον γιο του Ragnar και της Lagertha; Ευφυής, αποφασιστικός με αίσθηση του καθήκοντος, ο Alexander Ludwig ξέρει ακριβώς τι πρέπει να κάνει και εύκολα θα γινόταν ο νέος φίλος του Tony Stark. Κρίμα που δεν τον γνώρισε.

  1. Stephen Amell

 captain america actors10

Έδωσε όλο του το «είναι» στον ρόλο του Oliver Queen και, αν και η σειρά κούρασε από ένα σημείο και μετά, ο Amell δεν το έκανε ποτέ. Πιστός στον χαρακτήρα του και σε ό,τι πρέσβευε ο Green Arrow έφτιαξε μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές ηρώων – vigilante. Η μεταγραφή του από την DC στη Marvel λίγο δύσκολο να συνέβαινε, αλλά δεν παύει να είναι μία καλή επιλογή.

  1. Theo James

 captain america actors11

Βετεράνος πια σε ταινίες δράσης και επιστημονικής φαντασίας, ο Theo James ξέρει πώς πρέπει να συμπεριφερθεί σε ανάλογο ρόλο. Θα έχει το attitude. Θα έχει την πυγμή.

Marvel, ακούς; Kevin Feige; Κάποιος;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved