18 πράγματα που μόνο οι αληθινοί φίλοι κάνουν για τους φίλους τους

Καιρός να ξεχωρίσουν οι κολλητοί από τους γνωστούς.

Δεν ξέρουμε πόσο καλός κολλητός είσαι στο τέλος της ημέρας, αλλά ξέρουμε σίγουρα πως ο στόχος είναι αυτός: να γίνεσαι καλύτερος για τους φίλους σου. Για να μπορέσεις ωστόσο να φτάσεις ως εκεί και για να μπορέσουν να στηρίζονται και εκείνοι πάνω σου, θέλει κόπο και σωστές αποφάσεις. Να θυμάσαι ότι οι αντρικές φιλίες μπορεί μεν να είναι ισχυρές, αλλά αρκεί μία σπίθα για να πάρουν φωτιά.

To θέμα, λοιπόν, είναι αν κάνεις την διαφορά. Και αν την κάνεις, τότε πραγματικά δεν χρειάζεσαι την παρακάτω λίστα που κάνουν οι άντρες για τους καλύτερους φίλους τους. Αν πάλι κάνεις κάποια, καιρός να κάνεις και τα υπόλοιπα. Αν δεν κάνεις τίποτε από αυτά, μάλλον δεν έχεις φίλους. Οπότε τι κάνεις εδώ;

 

 

Οι φίλοι κάνουν «ταρίφες» σε φίλους που δεν έχουν αυτοκίνητο. Αν έχουν και τσίπα, δεν ζητάνε λεφτά για βενζίνη. Ποτέ.

Καλείστε πάντα να βάλετε στη θέση του τον κολλητό, που επιχειρεί να φάει παϊδάκι, μπέργκερ ή πίτσα με μαχαιροπίρουνο.

Οι φίλοι δεν τσακώνονται για πολιτικά και γυναίκες. Και τα δύο κάνουν κακό στο στομάχι, χώρια ότι δεν αξίζει τον λόγο κανένα από τα δύο.

Οι φίλοι δεν κορνάρουν κάτω από τα σπίτια των κολλητών. Τους βρίζουν σε ηχογραφημένα μηνύματα στο messenger.

Δεν παίρνετε την αστυνομία τηλέφωνο όταν κάποιος την πέφτει σε φίλο σας. Ρίχνετε πάντα την πρώτη γροθιά για να καταλάβουν οι άλλοι ότι κανείς εδώ δεν αστειεύεται.

Οι φίλοι δεν αφήνουν τους φίλους να στείλουν σε πρώην τους. Είτε είναι μεθυσμένοι είτε δεν είναι.

 

 

 

Οι φίλοι κάνουν παρέα τους φίλους τους, ανεξαρτήτως αν περνάνε οικονομικά ζόρια, αν έχουν προβλήματα με τις σχέσεις τους, αν έχουν θέματα υγείας. Οι φίλοι φαίνονται πάντα στα δύσκολα.

Δεν λες ποτέ σε έναν φίλο τι να πιει και τι όχι. Ειδικότερα κοίτα το ποτήρι σου και μην ασχολείσαι με τι πίνε ο άλλος.  

Οι φίλοι ρίχνουν κληρωτίδα για να αποφασιστεί η κουμπαριά. Αν θέλετε να παίξετε στα χαρτιά, ακόμα καλύτερα.

Παρεμπιπτόντως, οι φίλοι που αγαπάνε στους φίλους τους, δεν τους δανείζουν όταν πηγαίνουν μαζί σε καζίνο. Ο καθένας τα δικά του να μην έχουμε παρεξηγήσεις.

Οι φίλοι δεν κάνουν σαν μουρλοί αν κάποιος φίλος ξεχάσει τα γενέθλιά τους. Ο κόσμος έχει σκοτούρες. Όλα λύνονται με μερικές μπιρίτσες.

 

 

Οι φίλοι, όταν μαλώνουν αναμεταξύ τους οι φίλοι τους, δεν παίρνουν πλευρές. Τους υπενθυμίζουν αν η διαφωνία τους αξίζει τον κόπο και την ιστορία που έχουν ως φίλοι.

Οι φίλοι είναι αυτοί που όταν οι φίλοι τους κάνουν μαλακία, τους λένε από κοντά «Έχεις κάνει μαλακία». Ούτε «θάβουν», ούτε βάζουν λόγια, ούτε κάνουν πηγαδάκια.

Οι φίλοι πάντα προσφέρουν πάντα μπίρες στον φίλο που έρχεται σπίτι τους. Ο κολλητός αντίστοιχα, δεν πάει στο σπίτι αν δεν κουβαλάει μπίρες.

Οι φίλοι δεν εμφανίζονται στους γάμους και λείπουν από τις κηδείες. Ή είναι παντού παρόντες ή δεν είναι καθόλου.

 

 

Οι σωστοί και ηθικοί φίλοι, δεν καρφώνουν τους φίλους τους. Ούτε σε γνωστούς, ούτε σε οικογένεια, ούτε σε γυναίκες.

Οι φίλοι τραβάνε πάντα το καζανάκι πριν μπει ο επόμενος. Ή και όχι ανάλογα τον κολλητό.

Ο σωστός φίλος, είναι αυτός που όταν τον καλούν σε μπάρμπεκιου, φέρνει πάντα κρέας και μπίρες. Ανεξαρτήτως αν ο οικοδεσπότης έχει φροντίσει για αυτά.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved