Σιωπηλός Δρόμος: Μετά την ηρεμία ακολουθεί η φουρτούνα

Μην παραπονιέσαι για το τελευταίο «ήρεμο» επεισόδιο του «Σιωπηλού Δρόμου». Τώρα αρχίζουν τα ωραία.

Η αλήθεια είναι ότι θα προτιμούσαμε το 7ο επεισόδιο του «Σιωπηλού Δρόμου» να μην ήταν τόσο «σιωπηλό», ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μας άφησε μια αίσθηση αγωνίας, σε τέτοιο βαθμό που να αδημονούμε να φτάσει η ερχόμενη Κυριακή.

Με την αστυνομία πλέον να βρίσκεται στα ίχνη του Μιχάλη Τοπάλη και να παρακολουθεί στενά την κάθε του κίνηση, αλλά και τις συνεχείς αποκαλύψεις όσον αφορά τις «βρωμοδουλειές» του Σπύρου Καρούζου και το νέο μέτωπο που ανοίγει μαζί του η Θάλεια, μάλλον περιμένουμε πολλά καλά «πράγματα» την Κυριακή, 30 Μαΐου.

 

 

Η βεντέτα δεν έχει αρχίσει ακόμα

Μπορεί να περιμέναμε οι δύο «κυρίαρχοι» Μιχάλης και Νάσος να ξεκινήσουν το άτυπο 1 on 1 τους δίχως χρονοτριβή, ωστόσο σεναριογράφοι και σκηνοθέτης αποφάσισαν να ρίξουν λίγο νερό στο κρασί τους (για την ώρα) απλώνοντας στα μάτια του Νάσου το πέπλο της αμφιβολίας. Αυτής που αφορά τη Θάλεια και το αν πρέπει να «μπλέξει» μαζί της, ή αν όλα αυτά είναι ένα τέχνασμα σε συνεργασία με τον απαγωγέα για να ρίξει στάχτη στα μάτια της αστυνομίας.

Ως επικεφαλής των ερευνών δεν πρέπει να υποκύπτει στις προκλήσεις και η ανάμειξη της Θάλειας στην προσωπική του ζωή, ενδέχεται να φέρει σε κίνδυνο τον ίδιο του τον εαυτό, ειδικά εάν αποκαλυφθεί η ξεχωριστή επικοινωνία που έχει μαζί της. Το αν θα τα καταφέρει ή αν η Θάλεια αποδείξει ότι ουδεμία σχέση έχει με την απέναντι πλευρά, θα το δούμε στη συνέχεια.

 

 

Το μόνο βέβαιο είναι όμως ότι ο Μιχάλης είναι πλέον στρυμωγμένος στα σχοινιά, έχει ανακαλύψει ότι τον παρακολουθούν και δεν μπορεί να κάνει καμία κίνηση που να αποκαλύψει το εγχείρημα. Σε τέτοιες καταστάσεις πίεσης, συνήθως, ο άνθρωπος καταφθάνει στα όριά του και η αλήθεια είναι ότι τα όρια ενός καταδρομέα μοιάζουν απέραντα. Το τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου το αποδεικνύει περίτρανα, όπως και ένα όνομα που δεν είχαμε ακούσει μέχρι στιγμής.

 

 

Βασίλη Τότση ποιος είναι ο ρόλος σου τελικά;

Σίγουρα το όνομα «Ιάσωνας» δημιούργησε πολλά ερωτήματα αλλά και αναζητήσεις όσον αφορά το ποιος μπορεί να είναι ο μυστήριος «εγκέφαλος» πίσω από την υπόθεση απαγωγής, ωστόσο όσο περνάνε τα επεισόδια βλέπουμε έναν τύπο που τόσο καιρό κάθεται να αρχίσει να «σηκώνεται» ρίχνοντας φως σε σημεία που δεν περιμέναμε.

 

loulis

 

Ο λόγος για τον Βασίλη Τότση του Χρήστου Λούλη ο οποίος μην έχοντας άλλη διάθεση να πολεμήσει για τη σχέση του με την Αθηνά, έχει ξεκινήσει έναν εσωτερικό πόλεμο κατά της οικογένειας Καρούζου. Φαινομενικά δείχνει επιρρεπής στο λάθος, να βρίσκεται διαρκώς έρμαιο του εκνευρισμού και των βιαστικών κινήσεών του, κάτι που λίγο έλειψε να του βγει σε κακό όταν ο Σπύρος Καρούζος (Αντώνης Καφετζόπουλος) τον απείλησε εάν βγάλει τα «άπλυτα» της οικογένειας στη φόρα. Στα μάτια όλων μας, δείχνει αδύναμος και επιπόλαιος. Μήπως όμως έτσι θέλει να δείξει σε όλους ότι είναι;

Ρίχνοντας μια ματιά στον «φάκελό» του πριν την εκκίνηση της σειράς βλέπουμε έναν τύπο ο οποίος είναι ευφυής, χαμηλών τόνων, ξεκίνησε από πολύ χαμηλά ως εργάτης και χάρη στην επιμονή και την ευφυΐα του κατάφερε να αναδειχθεί. Ένας τέτοιος τύπος λοιπόν μας κάνει εντύπως να κάνει βεβιασμένες κινήσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της σειράς, προκαλώντας διαρκώς τη μοίρα του.

Μήπως δεν έτυχε να παρακολουθήσει την Αθηνά και τον Νικήτα ανακαλύπτοντας το ειδύλλιό τους αλλά περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να δράσει;

 

 

 

Μπορεί τελικά να είναι «ύποπτος», μπορεί και τίποτα απολύτως. Παρόλα αυτά ο «Σιωπηλός Δρόμος» βρήκε άλλον έναν πυλώνα για να μας τραβήξει την προσοχή, καθώς ο Βασίλης σίγουρα κάτι ξέρει παραπάνω για τις «βρωμιές» της οικογένειας και όλο και κάποιο λόγο έχει που θέλει να τα βγάλει προς τα έξω.

Οι κινήσεις του «μυρίζουν» εκδίκηση, όπως άλλωστε και η απαγωγή των παιδιών από την οικογένεια Καρούζου. Λίγο τραβηγμένη η σκέψη αλλά ποιος ξέρει τι μας επιφυλάσσει η «καταιγίδα» του Σιωπηλού Δρόμου;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved