Danny De Vito: Ευτυχώς τον κέρδισε το Hollywood

Όποιος ακούει για την πρώτη δουλειά του μικρόσωμου ηθοποιού, συμφωνεί ξεκάθαρα με τον τίτλο μας.

Μπορεί ποτέ να μην ήταν από τους αγαπημένους σου ηθοποιούς, αυτό όμως δεν τον εμπόδιζε ποτέ να είναι πάντα στη μόδα και στην κουλτούρα του Hollywood. Ο Danny De Vito έχει γράψει τη δική του ιστορία στην Έβδομη Τέχνη, συμμετέχοντας σε ταινίες όπου οι ρόλοι του έχουν μείνει στην ιστορία ακόμα και σήμερα.

Ξεχνάει κανείς την εμφατική του παρουσία ως Πιγκουΐνος στο «Batman Returns»;

 

 

Πριν όμως ανέβει στη σκηνή

Όπως όλοι οι ηθοποιοί έτσι και ο κοντόχοντρος De Vito, είχε μια εναλλακτική δουλειά προκειμένου να βγάζει τα προς το ζην μέχρι να πιάσει την καλή στις ταινίες.

Για να έχετε μια εικόνα, δείτε τι δουλειές έκαναν διάσημοι ηθοποιοί του Hollywood (και όχι μόνο) μέχρι να αναδειχθούν, στο παρακάτω άλμπουμ:

 

 

Ο De Vito λοιπόν ψάχτηκε αρκετά μέχρι να καταλήξειστη συγκεκριμένη δουλειά, η οποία θεωρητικά δεν είναι κακή (διόλου μάλιστα) ωστόσο μια συγκεκριμένη λεπτομέρεια αλλάζει όλη τη θεωρία γύρω από αυτή.

Και (δυστυχώς για πολλούς) δεν είναι αυτή η δουλειά που μας έδειξε στα «Φιλαράκια».

 

 

Πριν από την ηθοποιία ήταν κομμωτής

Μάλιστα, ο 19χρονος De Vito έπιασε δουλειά στο κομμωτήριο της αδερφής του, παρακολουθώντας μάλιστα μαθήματα προκειμένου να γίνεται καλύτερος. Πού είναι όμως το ανατριχιαστικό της υπόθεσης;

«Συνήθως οι περισσότερες πελάτισσες ήταν μεγάλες σε ηλικία και δεν ήταν λίγες οι φορές που σύντομα κάποιες από αυτές πέθαινε», έχει δηλώσει ο «κοντορεβιθούλης» του Hollywood. Με την πόλη να μην έχει πλειάδα αντρών κομμωτών, ανάγκαζε τον De Vito να προσέρχεται στο νεκροτομείο προκειμένου να εφαρμόσει τις γνώσεις του στα μαλλιά των νεκρών γυναικών πριν την κηδεία τους.

Κάπως έτσι λοιπόν ο De Vito έβγαζε το χαρτζιλίκι του, κάνοντας μπούκλες στις πρώην πελάτισσές του. Για καλή του τύχη, η ηθοποιία του άνοιξε έναν άλλον, πιο ζωντανό δρόμο.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved