Associated Press Τι έμαθε η υποκριτική στον Jack Nicholson για τη ζωή

Μην επαναλαμβάνεις επιτυχίες και πίνε μπίρες. Αλλά έχει κι άλλα αποστάγματα σοφίας που αξίζει να διαβάσεις.

1. Από τα πρώτα πράγματα που είδα να σε περιορίζουν σε ένα ρόλο, ήταν η ηλικία. Δεν μπορείς να κάνεις συγκεκριμένους ρόλους από ένα σημείο και μετά. Το ίδιο ισχύει και με την ζωή. Προσωπικά, προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου για το αντίθετο.

2. Αν σκέφτομαι τον θάνατο; Είμαι Ιρλανδός. Αυτό σημαίνει ότι σκέφτομαι τον θάνατο συνέχεια.

 

 

3. Στα 30 μου, μου έλεγαν πως είμαι καραφλός και γεμάτος ρυτίδες. Τώρα είναι και εκείνοι με ρυτίδες και φαλάκρα. Μαντέψτε ποιος άλλαξε και ποιος έμεινε ίδιος.

4. Σίγουρα μία νέα γυναίκα έχει τύπο, αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πως είναι ο τύπος μου. Και γιατί να μου λέει κάτι εμένα αυτό; Είμαι τόσο γέρος πια που όλοι είναι νεότεροι από μένα.

5. Η φαντασία παίζει ρόλο, αλλά στην πλειοψηφία οι άνθρωποι μοιάζουν τόσο πολύ ο ένας με τον άλλο, που δεν μου ήταν ποτέ δύσκολο να βρω την ταυτότητα του χαρακτήρα που υποδυόμουν.

6. Το μόνο που έχει σημασία σε αυτή τη ζωή είναι το όμορφο. Γενικά το όμορφο. Καταλαβαίνετε τι εννοώ;

 

 

7. Όταν θα φύγω από αυτόν τον κόσμο θα είμαι αρκετά χαρούμενος να γνωρίζω πως θα επιβιώσουν τα blues και η jazz.

8. Την στιγμή που αισθάνεσαι ότι δεν μπορείς να μάθεις κάτι καινούργιο, νομίζω πως είσαι νεκρός.

9. Δεν υπάρχει περίπτωση να πείσεις το κοινό για το ποιος είσαι στις ταινίες σου, αν μπαίνεις στη διαδικασία να σε μάθουν μέσα από σώου στην τηλεόραση.

 

 

10. Δυστυχώς ανακαλύπτω πως το φλερτ δεν είναι πλέον για μένα. Δεν ταιριάζει δηλαδή πια με την ηλικία μου. Το μόνο που θέλω είναι να παίζω γκολφ και αυτό κάνω τα τελευταία 20 χρόνια.

11. Ήμουν τυχερός στο να μάθω από την αρχή της καριέρα μου αυτό: Ποτέ μην επαναλαμβάνεις μία επιτυχία. Μπορεί να πληρώνει τους λογαριασμούς σου και να σε κρατήσεις στο προσκήνιο, αλλά ξυπνάς ένα πρωί και είσαι παγιδευμένος.

12. Η μπίρα είναι από τα καλύτερα πράγματα που υπάρχουν σε αυτόν τον κόσμο.

 

 

13. Το έχω ξαναπεί: Φορώντας τα γυαλιά μου είμαι ο Jack Nicholson. Χωρίς αυτά, είμαι απλά ένας χοντρός γέρος.

14. Ένας σταρ στα γυρίσματα της ταινίας, είναι σαν μία ωρολογιακή βόμβα. Πρέπει να αφοπλιστεί, έτσι ώστε ο κόσμος και οι συνεργάτες να μπορούν να τον πλησιάσουν χωρίς φόβο.

15. Συνήθιζα να πιστεύω πάντα πως μία από τις μεγαλύτερες δικλείδες ασφαλείας, είναι να γνωρίζεις ότι μπορείς απλά να σηκωθείς και να φύγεις από οπουδήποτε.

 16. Αν έχω κάποιο motto; Ναι. Περισσότερες καλές στιγμές.

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved