Ο Paul Sorvino θα μπορούσε να είναι και αληθινός γκάνγκστερ

Το μεγάλο αφεντικό του Goodfellas είναι ο τύπος που θα ήθελες για παππού.

Καταλαβαίνω ότι πολύς κόσμος ενδεχομένως να πει «Ποιος είναι ο Paul Sorvino;». Νομίζω πως, παρότι έχει μία καριέρα στην κινηματογραφική βιομηχανία από το 1970, ανήκει σε εκείνους τους τύπους που τους καταλαβαίνεις από την φάτσα. «Α ναι, αυτός από το Goodfellas».

 

 

Και πράγματι, στη δική του περίπτωση, δεν λέει κανείς πως είναι και τόσο κακό να γίνεσαι το ένα και το αυτό με τον πιο δυνατό σου ρόλο. Για να λέμε την αλήθεια, παρότι ο Paul -που έπαιξε τον...Paulie- δεν είχε πρωταγωνιστικό ρόλο, ο χαρακτήρας του ήταν κομβικός για το στόρι του Martin Scorsese. Για την ακρίβεια μερικές από τις καλύτερες σκηνές που είδαμε στο Goodfellas, συμπεριλαμβάνουν τον Paul Sorvino και τον χαρακτήρα του.

 

 

Ο αληθινός Paulie της καρδιάς μας ωστόσο, είναι το ίδιο εξαιρετικός. Αρχικά λίγοι ξέρουν πως ως γνήσιος απόγονος Ιταλών μεταναστών στη Νέα Υόρκη, έχει λατρεία για την ιταλική κουζίνα και την καλή μουσική, είναι ενεργό μέλος σε φιλανθρωπίες και στηρίζει το Σωματείο Ηθοποιών της Νέας Υόρκης, ενώ έχει υπάρξει και επαγγελματίας τενόρος – και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία. Ο πλέον 82χρονος Sorvino, είναι ιδιοκτήτης ιταλικού ρεστωράν ακριβώς όπως ο Paulie των Goodfellas και τρέφει μεγάλη αγάπη προς τα παιδιά του. Ήταν εκείνος που δήλωσε δημόσια και χωρίς φόβο, πως αν ο Νόμος δεν φυλακίσει τον Harvey Weinstein θα τον σκότωνε. Και γιατί τον θεωρούσε «σκουπίδι» αλλά και επειδή έκανε το λάθος να παρενοχλήσει σεξουλικά την κόρη του, Mira Sorvino.

 

Ο Paul Sorvino αυτή την περίοδο, ενσαρκώνει τον Frank Costello (σημ.: τον χαρακτήρα του Jack Nicholson στο The Departed) στην τηλεοπτική σειρά Godfather of Harlem. Πιστός όπως πάντα στο gangster στοιχείο του.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved