O Larry King κατείχε τον λόγο όσο κανείς

Ο «Βασιλιάς» των Talk Shows δεν έλεγε απλώς ατάκες. Δημιουργούσε «εμπνεύσεις».

Ακόμα και αν δεν βρίσκεται πλέον ανάμεσά μας, ο Larry King είναι ίσως πιο ζωντανός, πιο επίκαιρος και κυρίως απαραίτητος από κάθε άλλη φορά. Εν έτει 2021 με τον κορονοϊό να έχει εισβάλλει στη ζωή μας, αλλάζοντας όλα όσα ξέραμε, ανθρώπους με προσωπικότητα, άντρες δυναμικούς και κυρίως διαφορετικούς από τους συνηθισμένους τους έχουμε ανάγκη να βρίσκονται ανάμεσά μας.

Τύποι σαν τον Larry King έχουν πάντα το ειδικός βάρος για να σε εμπνεύσουν, ακόμα και αν ξέρεις ότι απέχουν από τα τεκταινόμενα.

 

Μιλάνε άλλωστε τα ίδια του κατορθώματα για το μεγαλείο του.

Μιλάμε άλλωστε για τον άνθρωπο που μετέτρεψε σε προσωπικό του στοίχημα την γιγάντωση του live διαλόγου στις τηλεοπτικές εκπομπές, φέρνοντας τον εαυτό του από θέση ισχύος –από εκείνη δηλαδή του παρουσιαστή- σε έρμαιο του κοινού καθώς σε καθεμία από τις δεκάδες χιλιάδες live συνεντεύξεις του, έδινε το λόγο στους τηλεθεατές, δίνοντάς τους την ευκαιρία να συμμετάσχουν και οι ίδιοι στο εκάστοτε Talk Show.

 

 

Η ιδιοφυΐα και ο τρόπος με τον οποίο μπορούσε να χειριστεί την οποιαδήποτε ατάκα του εκάστοτε ανθρώπου που είχε απέναντί του, είτε αυτός ήταν κάποιος τυχαίος θεατής, ή λεγόταν Marlon Brando ή Vladimir Putin, είναι ένα από τα πράγματα για τον οποίο θα αποτελεί πάντα ένα ξεχωριστό κεφάλαιο στην ιστορία των Μ.Μ.Ε.

Ο King πέρασε πολλά στάδια στη ζωή του. Από φτωχός και άνθρωπος δίχως όραμα, μετετράπη σε ραδιοφωνικός και τηλεοπτικός παρουσιαστής, ύστερα είδε το όνομά του να «καταστρέφεται» λόγω των κατηγοριών ότι έκλεψε τον συνεργάτη του και αργότερα έγινε ο «Βασιλιάς» τον οποίο ξέρουμε σήμερα και θα θαυμάζουν γεννιές και γεννιές ανθρώπων.

Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια τα είδε και έζησε όλα. Για αυτό και κάθε του ατάκα εχει κάτι να σε διδάξει.

Διαβάστε τις κορυφαίες στο παρακάτω άλμπουμ:

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved