Δεν τον λες και πρότυπο, τουλάχιστον δεν υπήρξε ποτέ βαρετός.

Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για το άτομό του. Άλλωστε είναι μια ξεχωριστή κατηγορία στον κόσμο της showbiz. Οι περισσότεροι τον μάθαμε πιτσιρικάδες από τα «Hot Shots!», άλλοι τον απολαύσαμε στα «Platoon» και «Wall Street» αλλά κυρίως τον αγαπήσαμε με πάθος στο sitcom «Two and a Half Men», εκεί που που σε κάθε επεισόδιο έδινε ρεσιτάλ παίζοντας ένα πλούσιο ρεμάλι εθισμένο στις γυναίκες (κι όχι μόνο) που δεν έχει κανένα μέτρο, παρά μόνο πάρα πολύ τρέλα και χαβαλέ.

 

Μια φορά έπαιξε μονό μπάσκετ με τον Michael Jordan.

Με λίγα λόγια, ο Charlie Sheen έπαιζε τον ίδιο του τον εαυτό. Παρόλα αυτά όποιος τον έχει δει ως Aramis στο «The Three Musketeers» των 90's έχει να λέει τα καλύτερα: 

 

 

Ο Αμερικανός ηθοποιός που τα τελευταία χρόνια φαίνεται να το έχει χάσει τελείως είναι ένας μικρός ήρωας στα μάτια μας. Όχι, βέβαια, επειδή είναι παράδειγμα προς μίμηση αλλά ακριβώς για το αντίθετο. Επειδή είναι το κλασικότερο παράδειγμα προς αποφυγή. Και μπράβο του, αφού μέσα στο τρομερό κάψιμό του, αυτός φαίνεται να το διασκεδάζει χωρίς αύριο. Θα μπορούσε να είναι ο Ibrahimovic της showbiz, αλλά σε αντίθεση με τον τρελο-Σουηδό επιθετικό της Milan, o Sheen απεδείχθη αυτοκαταστροφικός σε κάθε κίνηση την οποία έκανε, ενώ ο δεύτερος συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή σε ό,τι και αν κάνει.

Σήμερα τον θυμόμαστε μέσα από oρισμένες μαγικές στιγμές που κατάφερε να κουφάνει την παγκόσμια κοινότητα έχοντας πάντα μέσα μας την ελπίδα ότι θα επιστρέψει κάποια στιγμή στο παγκόσμιο στερέωμα:

 

 

Όταν χώρισε την Denise Richards

Την Denise Richards κανονικά δεν την χωρίζεις για κανένα λόγο. Και μπορείς να καταλάβεις το γιατί ή τουλάχιστον 2 λόγους για να μην το κάνεις ποτέ. Το γεγονός ότι το έκανε είναι το πρώτο σοκ. Και το δεύτερο σοκ, τα όμορφα λογάκια που ξεστόμισε για την πάρτη της: «Είσαι ένα γουρούνι. Ένα θλιβερό, άνεργο γουρούνι που είναι θλιβερό και ατάλαντο και..εχμ… α ναι! θλιβερό, ατάλαντο και μοχθηρό και είσαι και μια άθλια μητέρα, οπότε τράβα και γ*μ*σου, θλιβερό και ατάλαντο γουρούνι». Κύριος.

 

 

Όταν το έχασε τελειώς σε live μετάδοση

Στην έχουν βιδώσει τα ιντερνετικά τρολς και θες να τα τιμωρήσεις. Τι κάνεις; Ανοίγεις την κάμερά σου ενώ δεν είσαι ακριβώς νηφάλιος και ξεφτιλίζεσαι μέχρι τελικής πτώσης, αυτό κάνεις. Και προσπαθείς να πείσεις την υφήλιο ότι έχεις ένα πλάνο για να σώσεις τον κόσμο. Δεν ξέρεις από τι ακριβώς, αλλά αυτά τελικά είναι ανούσιες λεπτομέρειες για σένα.

 

Όταν τον απέλυσαν από το «Two and a Ηalf men»

Πρωταγωνιστείς στο πιο δημοφιλές sitcom της αμερικανικής τηλεόρασης. Έχεις φτάσει να βγάζεις κοντά στα 1,8 εκ δολάρια το επεισόδιο όντας ο πιο περιζήτητος ηθοποιός των Η.Π.Α. Είσαι στην κορυφή του κόσμου αλλά ξέρεις κάτι; Δε σε νοιάζει! Είσαι τόσο σκληρό ρεμάλι που δεν βάζεις φρένο πουθενά. Κάνεις τόσο χοντρές κραιπάλες ώστε να αναγκαστούν να σε απολύσουν. Εσένα που τους φέρνεις εκατομμύρια δολάρια. Χομπίστας…

 

 

Όταν έδωσε την πιο «καμένη» συνέντευξη στην ιστορία της Αμερικανικής TV

«Αν δανειζόσουν το μυαλό μου για 5 δευτερόλεπτα, δε θα μπορούσες να το αντέξεις, αφού λειτουργεί με έναν τρόπο που –πώς να το πω…- δεν είναι ακριβώς από αυτόν τον πλανήτη» θα πει στη δύσμοιρη δημοσιογράφο που του κάνει συνέντευξη. Το τρομερό είναι ότι αυτά που λέει τα πιστεύει, δεν τρολάρει. Στο ενδιάμεσο έχει προλάβει να ειρωνευτεί τους διπολικούς ανθρώπους, να πουλήσει μαγκιά επειδή κάνει ναρκωτικά, να δηλώσει ευθαρσώς πως έχει αίμα τίγρης στο αίμα του και ότι, εν ολίγοις, ο θάνατος είναι ΜΟΝΟ για τους χαζούς. Αυτός δεν πρόκειται να πεθάνει ποτέ.

 

 

Θέλετε και κάτι άλλο μετά από αυτό;

 

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved