Ο έρωτας Baywatch δεν κοιτά

Η σχέση της Πάμελα Άντερσον με τον Τζούλιαν Ασάνζ ήταν ό,τι πιο αμήχανο ακούσαμε τελευταία. 

Προσπάθησε να το κάνεις εικόνα: κλεισμένος εδώ και πέντε σε ένα δωμάτιο της πρεσβείας του Εκουαδόρ στο Λονδίνο να χτίζει σκέψεις για την ημέρα εκείνη που θα μυρίσει ξανά το άρωμα της Ελευθερίας. Μέχρι που οι σκέψεις του διακόπτονται ξαφνικά από ένα άλλο, γνώριμο, γυναικείο άρωμα. Και ναι διαολεμένε Έρωτα, να τη! Η Πάμελα η Άντερσον στέκεται μπροστά του, μέσα σε αυτό το ίδιο το δώμα που πριν από μερικά δευτερόλεπτα φάνταζε πιο μίζερο και από μισοάστερο ρουμ του λετ κάπου στη Σαλαμίνα!  Η Πάμελά η Άντερσον με σάρκα και οστά και όχι ως ενάμιση μέτρο ιλουτσρασιόν αφίσας, σαν εκείνες που κυκλοφορούσαν κάποτε αβέρτα σε εκατομμύρια εφηβικά δωμάτια ανά τον κόσμο. 

«Είναι δυνατόν;», αναρωτιέσαι. «Η Παμελίτα των εφηβικών μας χρόνων, Εκείνη που χαζεύαμε στις οθόνες μας όταν ο εγκέλαδος αποφάσισε να επισκεφθεί την Πάρνηθα το μακρινό '99, Εκείνη που έκανε ακόμη και τον Μιτς Μπιουκάναν να φαντάζει στα μάτια μας υποφερτός, είναι δυνατόν να πέσει στα δίχτυα του έρωτα του Τζούλιαν;».

Το χαμόγελο παγώνει στα χείλη σου, δεύτερες σκέψεις γεννιούνται μέσα στο θολωμένο σου μυαλό: «Μήπως την έχει στο χέρι; Μήπως έχει βάλει τα φιλαράκια του τους Anonymous να χακέψουν το διαδικτυακά της αποτυπώματα και την έχει παγιδεύσει απειλώντας την πως αν δεν τον καψουρευτεί θα τα βγάλει όλα στη φόρα;» Το μυαλό σου ξεθολώνει, σκέφτεσαι πως την δουλειά των Anonymous την είχε βγάλει μια χαρά και ο Τόμι Λι με εκείνο το αλησμόνητο sex tape, οπότε δεν είναι αυτός ο λόγος που η Πάμελα ξημεροβραδιάζεται πλέον στο οίκημα της πρεσβείας του Ισημερινού.

Κάτι άλλο θα παίζει. 

Έρωτας είναι έρωτας, αδελφέ μου. Από αυτούς που σκάνε εκεί που δεν το περιμένεις. Είχαμε πάρει τα χαμπάρια μας όταν μας την έκανε η Μονρό με τον Άρθουρ Μίλερ, είχαμε πάρει μια ιδέα όταν είδαμε την Δήμητρα να ξεπροβάλει από το αεροπλάνο της Ολυμπιακής μετά το αλησμόνητο νεύμα, την είχαμε ψυλλιαστεί τη δουλειά πως ο Έρωτας είναι πιο αντισυμβατικός και από τον Μπουκόφσκι όταν ο Φρανκ ανταποκρίθηκε στο ερωτικό τιτίβισμα της Βροχοπούλου. Αλλά αυτό, δεν το περιμέναμε. Ή, για να είμαστε δίκαιοι, δεν θέλαμε να το πιστέψουμε. Μέχρι που τα ματάκια μας είδαν αυτό το post στην παμελοσελίδα:

FireShot Capture 107 Journaling Pamela Anderson http www.pamelaandersonfoundation.org news

 

Δεν ήταν φήμη. Το βίντεο της Sun, οι φωτογραφίες που τη δείχνουν να μπαινοβγαίνει στην πρεσβεία κουβαλώντας vegan ταπεράκια και ΚΥΡΙΩΣ η παραδοχή της ιδίας πως ο Τζούλιαν Ασάνζ είναι ο πιο έξυπνος άνθρωπος που έχει γνωρίσει, ο άνθρωπος που ξεπερνάει αθροιστικά το IQ όλων των πρώην συζύγων και συντρόφων, ήρθαν να μας υπενθυμίσουν πως η εξωτερική εμφάνιση δεν είναι το παν στη ζωή και πως αν θέλουμε να ανακτήσουμε τις όποιες μας ελπίδες να κάνουμε δικιά μας την GILF των ονείρων μας θα πρέπει να ξεκολλήσουμε επιτέλους από τον καθρέφτη και να το ρίξουμε στο ξεσκέπασμα των δυνατών της γης.

Μέχρι τότε, ευχόμαστε στον μπαγασάκο από την Αυστραλία, σε εκείνον που παίζει το Word και το Excel των νέων Windows στα δάχτυλα, όσα του στέρησε ο Ομπάμα και το Ανώτατο Δικαστήριο της Σουηδίας, να τα βρει μέσα στην πληθωρική αγκαλιά της ξανθιάς ναυαγοσώστριας, που κάποτε είχε ομορφύνει τα βράδια μας όταν μας βόλταρε νοητά πάνω σε ένα σκάφος αραγμένο -όχι πολύ ανοιχτά- στον Ατλαντικό. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved