Τρεις συντάκτες ταυτίζονται με τους χαρακτήρες του «Fast & Furious»

Γιατί κάθε μέρα στη δουλειά είναι ένας αγώνας δρόμου

Είναι όλοι τους ένας και ένας. Η παρέα του Ντομ Τορέτο και του Μπράιαν Ο’Κόνορ στο Fast & Furious Saga άρχισε να χτίζεται από το 2001 και έκτοτε εμπλουτίζεται ολοένα και περισσότερο, με τυπάδες διαφορετικούς, αστείους και ιδιαίτερους αλλά με ένα κοινό χαρακτηριστικό. Μοναδικές ικανότητες πίσω από το τιμόνι. Αν δεν το κατείχαν άλλωστε, πώς θα τα έβγαζαν πέρα μετά από τόσα επεισόδια, παγίδες, κυνήγι από τις Αρχές και τα καρτέλ; Αλλά για αυτό ξεχωρίζουν από τους υπόλοιπους. Ό,τι μοιάζει αδύνατο για έναν μέσο άνθρωπο, για εκείνους είναι «άλλη μια μέρα στη δουλειά».

Σε λίγο καιρό «βγαίνει» και η επόμενη ταινία της σειράς, το Fast &Furious: Μαχήτες των Δρόμων 9 κι όλοι περιμένουμε με κομμένη την ανάσα να δούμε τι θα αντιμετωπίσουν πάλι και με τι ειδικά εφέ θα μας τρελάνουν. Ευτυχώς, μια πρώτη – γερή – δόση θα πάρουμε αυτή την Παρασκευή που παρουσιάζεται επισήμως το πρώτο επίσημο τρέιλερ και μάλιστα με το μεγαλύτερο event όλων των εποχών: Παρόντες θα είναι όλοι οι πρωταγωνιστές, ενώ θα έχει όλη τη λάμψη του Χόλιγουντ με κόκκινο χαλί, παρουσιαστές τη Μαρία Μενούνος και τον Ταϊρίζ Γκίμπσον και όλα τα μεγάλα ονόματα της ραπ μουσικής επί σκηνής: Cardi B, Wiz Khalifa, Charlie Puth, Ozuna και Ludacris θα είναι εκεί να δώσουν τον ρυθμό. Το κορυφαίο όλων όμως είναι πως όλοι εμείς θα έχουμε τη δυνατότητα να το δούμε απευθείας μέσω του live streaming του Ratpack.gr!

 

Στο Ratpack λοιπόν, μπορεί να μην έχουμε ο καθένας τις οδηγικές ικανότητες του Ντομ και του Μπράιαν, τους μύες του Χομπς, το πολεμικό ρεπερτόριο του Ντέκαρντ Σο και το μυαλό του Τεζ Πάρκερ, ωστόσο σαν την παρέα του «Fast & Furious» είμαστε πάντα ετοιμοπόλεμοι για το καλύτερο, δίνουμε ό,τι μπορούμε για να βγάλουμε ταχύτερα (και κυρίως ποιοτικά) τα θέματα και όλοι έχουμε έναν κοινό σκοπό: Να κάνουμε καλύτερα τη δουλειά μας.

Μπορεί να μην το ξέρεις, αλλά έχει και το Ratpack κάτι από «Fast & Furious». Αν υποθέσουμε ότι τους Ντομ και Μπράιαν δεν τους «αγγίζουμε», έχουμε στην ομάδα αρκετά «Furious» τύπους. Το «Fast» το βλέπουμε…

 

Σον Μπόσγουελ ο Κωνσταντίνος Δέδες

 sean

 

Από μικρός στο κουρμπέτι και τις δύσκολες καταστάσεις. Σε ένα project ξεχωριστό όπως το Tokyo Drift ο Σον Μπόσγουελ πήρε μια ταινία πάνω του, άλλαξε ήπειρο, συνήθειες και αμάξι, τα έβαλε με τη Γιακούζα και στο τέλος αναδείχτηκε άρχοντας της ασφάλτου και του drift και σαν πιστός στρατιώτης, περιμένει τον Ντομ Τορέτο να τον καλέσει για ενισχύσεις. Σαν τον Κωσταντίνο Δέδε ένα πράγμα. Καθισμένος στο γραφείο του, οπλισμένος με σιγουριά μπαρουτοκαπνισμένου συντάκτη μοιάζει έτοιμος για κάθε αποστολή-πρόκληση που θα του προτείνει ο αρχισυντάκτης του. Με μηδενικό ρίσκο, στο τέλος φέρνει πάντα το άριστο αποτέλεσμα και δεν θα κοκορευτεί για την επιτυχία της αποστολής του, καθώς έχει μιλήσει εκεί που πρέπει. Με το γραπτό του.

Fast:  Ένας Drift King δεν γκαζώνει. Drift-άρει
Furious: Όταν θέλει…

 

Ρόμαν «Ρομ» Πιρς o Στέλιος Παπαγρηγορίου

 rome

 

Είναι ο τελευταίος που προστέθηκε στην  παρέα μας, αλλά σίγουρα έχει κερδίσει τη συμπάθειά μας. Τόσο με τον χαρακτήρα του, όσο και με τη δουλειά του. Τι κοινό όμως έχει με τον Ρόμαν; Αμφότεροι είναι από παλιά στο κόλπο της δουλειάς - μην ξεχνάς ότι ο Ρομ έπαιζε και στο «2 Fast 2 Furious» πριν γίνει μόνιμος στο «Fast Five» - είναι ταχύτατοι αλλά κυρίως αντιμετωπίζουν με δική τους πραότητα τις καταστάσεις. Είναι εκείνος ο τύπος που θες να μιλήσεις στο διάλειμμά σου, αυτός που πριν από πέντε λεπτά έπηζε για να παραδώσει κείμενο την ώρα που «καίγεται» ο κόσμος και θα σου πετάξει μια ατάκα που θα σε «στείλει», λες και δεν συμβαίνει απολύτως τίποτα. Απαραίτητο γρανάζι για την ομαλή λειτουργία μιας αντρικής παρέας στο χώρο εργασίας της.

Fast: Σαν οπτική ίνα
Furious: Ήρεμη δύναμη

 

Ντέκαρντ Σο ο Κώστας Χρήστου

shaw

 

Όταν ο Τζέισον Στέιθαμ έκανε την εμφάνισή του ως κακός στο franchise, λίγοι πίστεψαν ότι μπορεί να κάνει τόση ζημιά. Στην πρώτη σκηνή ξεπάστρεψε τον Χαν, στη δεύτερη έστειλε στο νεκροταφείο ολόκληρο στρατό, απλά και μόνο για να πει δυο λέξεις στον αδερφό του. Ο Κώστας Χρήστου από την άλλη μπορεί να φαίνεται ήρεμος, αλλά είναι αδίστακτος στη δουλειά του. Θα σου γράψει κείμενο 2.000 λέξεων σε ένα τέταρτο (χωρίς λάθη), δεν θα ντραπεί να πει τη γνώμη του, θα αναστατώσει όλο τον κόσμο επειδή του βρωμάει… ρεβιθάδα από το κυλικείο και το κυριότερο; Είναι πολύ καλός γνώστης της πολεμικής τέχνης Wing Chun και δεν θέλει πολύ για την εφαρμόσει πάνω σου. Το αν δέρνει σαν τον Στέιθαμ δεν το ξέρω, αλλά τέτοιους τύπους καλό είναι να τους έχεις στην ομάδα σου, παρά για αντίπαλους.

Fast: Κώστας Κεντέρης
Furious: Connor ΜcGregor

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved