Fast & Furious: Συντονίσου στο Ratpack για να παρακολουθήσεις το live streaming του «The Road To F9»

Η ώρα για το μεγαλύτερο event που διοργανώθηκε ποτέ για την παρουσίαση τρέιλερ ταινίας πλησιάζει και η ανυπομονησία χτυπάει κόκκινο.

Το πρώτο τρέιλερ της νέας ταινίας Fast & Furiοus: Μαχητές των Δρόμων 9, παρουσιάζεται απόψε με μια πρωτοφανή εκδήλωση, που όλοι θα παρακολουθήσουμε σε απευθείας μετάδοση από το Μαϊάμι της Φλόριντα μέσω του live streaming, μόνο στο Ratpack.gr!

profile11

 

Όλοι οι πρωταγωνιστές, κόκκινο χαλί, highlights από όλη τη σειρά και μια μοναδική συναυλία με όλα τα αστέρια της μουσικής που έχουν πάρει μέρος στις ταινίες, θα πλαισιώσουν τα πρώτα στιγμιότυπα του πολυαναμενόμενου ένατου μέρους. Την εκδήλωση παρουσιάζει η ελληνικής καταγωγής Μαρία Μενούνος, που κάνει καριέρα ως τηλεπαρουσιάστρια στις ΗΠΑ, και ο αγαπημένος πρωταγωνιστής «Ρόμαν Πιρς», κατά κόσμον Ταϊρίζ Γκίμπσον. Παρών θα είναι φυσικά ο μεγάλος πρωταγωνιστής Βιν Ντίζελ, αλλά και η Μισέλ Ροντρίγκεζ, η Τζορντάνα Μπρούστερ, ο Τζον Σίνα, η Νάταλι Εμάνουελ και μεγάλα αστέρια της αμερικανικής ραπ σκηνής: Cardi B, Wiz Khalifa, Charlie Puth, Ozuna και Ludacris θα απογειώσουν το event! Charlie Puth και Wiz Khalifa αναμένεται να τραγουδήσουν ξανά το «See You Again», το συγκινητικό τους τραγούδι – αποχαιρετισμό στον αδικοχαμένο πρωταγωνιστή Πολ Γουόκερ, που σκοτώθηκε λίγο πριν ολοκληρωθεί το Fast & Furious 7…

Στο βίντεο που ακολουθεί ο ίδιος ο Βιν Ντίζελ μας δίνει μια ιδέα για όσα θα παρακολουθήσουμε απόψε από το live streaming του Ratpack.gr:

 

Συντονιζόμαστε στο Ratpack.gr και παίρνουμε πρώτοι μια «γεύση» από τη δράση και τα φαντασμαγορικά εφέ όσων θα δούμε στη μεγάλη οθόνη αυτόν τον Μάιο!

Δείτε εδώ το βίντεο .

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved