Ο Βιν Ντίζελ «μαρσάρει» για 9η φορά: Μη χάσετε τη θορυβώδη «εκκίνηση»

Δεν υπάρχει ηθοποιός που να έχει ταυτιστεί περισσότερο με την πιο επιτυχημένη σειρά ταινιών αυτοκινητιστικής δράσης, το Fast & Furious, από τον Βιν Ντίζελ

Εκτός από τα τεράστια λάστιχα και τα μαρσαρίσματα που μας έρχονται στο νου όταν μιλάμε γι’ αυτή την τεράστια επιτυχία που καταγράφουν εδώ και σχεδόν 20 χρόνια οι εννιά ταινίες της σειράς, πάντα σκεφτόμαστε τον φαλακρό «Ντομ Τορέτο», τη «μορφή» που πρωταγωνιστεί σε όλες (εκτός του spinoff Fast & Furious: Hobbs & Shaw και του The Fast and the Furious: Tokyo Drift ). Τώρα ο θρυλικός Ντομ, επιστρέφει πίσω από το τιμόνι, ετοιμάζεται να πατήσει το γκάζι και να… απογειωθεί – όπως άλλωστε έχει κάνει πολλές φορές στο παρελθόν…

2

 

Αυτή τη φορά όμως, η «εκκίνηση» του Βιν Ντίζελ θα είναι πολύ ξεχωριστή και πραγματικά πολύ θορυβώδης. Τόσο από τα μαρσαρίσματα και από τα «ουρλιαχτά» από τα λάστιχα των φοβερών αυτοκινήτων του, αλλά κυρίως, από τον τεράστιο «θόρυβο» που θα προκαλέσει η παρουσίαση του επίσημου, πρώτου τρέιλερ για τη νέα ταινία της σειράς. Δεν είναι τυχαίο πως για το σκοπό αυτό, την παρουσίαση του τρέιλερ για το Fast &Furious: Μαχήτες των Δρόμων 9, διοργανώνεται το μεγαλύτερο event ever και επίσης, δεν είναι καθόλου τυχαίο πως το event αυτό θα μεταδοθεί μέσω live streaming σε όλον τον κόσμο – φυσικά και στην Ελλάδα, μέσα από το Ratpack.gr!

 

Την ερχόμενη Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου, στις 22:00 ώρα Ελλάδος, ξεκινά η απευθείας μετάδοση από το Μαϊάμι, όπου όλοι οι αστέρες της νέας ταινίας θα συγκεντρωθούν σε μια εκδήλωση με αέρα Χόλιγουντ. Κόκκινο χαλί, highlights από τις παλιότερες ταινίες, το νέο, πολυαναμενόμενο τρέιλερ που θα αποκαλύψει ένα μικρό δείγμα του τι πρόκειται να δούμε στο Fast &Furious: Μαχήτες των Δρόμων 9. Δεν πρόκειται όμως για μια απλή παρουσίαση, καθώς το event θα μεταμορφωθεί σε μια μεγάλη συναυλία, στην οποία θα τραγουδήσουν όλα τα μεγάλα ονόματα της αμερικανικής μουσικής σκηνής που έχουν πάρει μέρος στις ταινίες Fast & Furious.

Έτσι λοιπόν, παρακολουθώντας το live streaming του event από το Ratpack.gr θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τον Βιν Ντίζελ, τον μεγάλο πρωταγωνιστή και την Μισέλ Ροντρίγκεζ, την Τζορντάνα Μπρούστερ, τον Τζον Σίνα, την Νάταλι Εμάνουελ αλλά και να απολαύσουμε on stage την Cardi B, τον Wiz Khalifa, τον Charlie Puth, τον Ozuna και τον Ludacris! Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η Μαρία Μενούνος, δημοφιλής τηλεπαρουσιάστρια στις ΗΠΑ και ο Ταϊρίζ Γκίμπσον, ο «Roman Pearce» από τον κόσμο του Ντομ Τορέτο.

Το παρακάτω βίντεο μας προϊδεάζει για όσα πρόκειται να παρακολουθήσουμε μέσω live streaming από το Ratpack.gr το βράδυ της Παρασκευής:

 

Ο Βιν Ντίζελ είναι έτοιμος να «γκαζώσει» κι αυτή τη φορά θα «τρέξουμε» μαζί του!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved