Γιατί ο Tom Hardy μας έκανε καλύτερους άντρες

10 μαθήματα από τον διάσημο ηθοποιό για την επιτυχία, τις φιλίες, τις γυναίκες και για την ίδια την ζωή.

Υπάρχουν δεκάδες λόγοι που αγαπάμε τον Tom Hardy. Επειδή είναι καλός ηθοποιός. Επειδή σέβεται τις γυναίκες. Επειδή δεν είναι μαλθακός. Επειδή αντιδρά όταν το απαιτήσει η περίσταση. Κυρίως όμως, επειδή είναι ένας πολύ cool τύπος.

Διάβασε εδώ για τους 5 πιο ζόρικους ρόλους του. 

Άντρες σαν τον Tom έχουν ένα ξεχωριστό χαρακτήρα, επειδή έχουν περάσει διά πυρός και σιδήρου. Έχουν άποψη, προβληματίζονται και προσπαθούν να γίνουν καλύτερα. Από το στυλ μέχρι τις γυναίκες, την επιτυχία και την ανδρική φιλία, ο Tom Hardy είναι ο καταλληλότερος για να σου δείξει πως θα γίνεις καλύτερος.

 

 

Να προσέχεις την εμφάνιση σου

buzzfuss Copy 1

«Ο άντρας που σέβεται την εμφάνιση του, σέβεται και τον εαυτό του» έχει δηλώσει σε τηλεοπτική συνέντευξη. «Και αυτό δεν έχει να κάνει με ακριβά ρούχα και αυτοκίνητα. Είναι ρουτίνα που χρειάζεσαι. Κάνω τακτικά μπάνιο, φοράω καθαρά ρούχα,  φροντίζω τα γένια μου και τα μαλλιά μου και προσπαθώ να δείχνω περιποιημένος».

 

Να είσαι πάνω από όλα επαγγελματίας

BAb1VYWCQAAzdQH

Δεν είναι τυχαίο που όσοι έχουν συνεργαστεί με τον ηθοποιό έχουν να λένε μόνο τα καλύτερα. Ο Cillian Murphy του Peaky Blinders έκανε λόγο για τον «υπέροχο φίλο που απέκτησα στη σειρά», ενώ ο σκηνοθέτης Alejandro Iñárritu είχε δηλώσει στο Esquire στο πόσο ευγενικός και ανοιχτόκαρδος τείνει να είναι με τους συμπρωταγωνιστές και τους εργαζόμενους στην παραγωγή. «Κάνω δύο πράγματα στη ζωή μου» είχε αναφέρει σε συνέντευξή του ο Hardy. «Φροντίζω να είμαι εντάξει με τους άλλους για να είναι και οι άλλοι εντάξει μαζί μου. Τόσο απλό».

 

Να τιμάς τους φίλους σου

y Leonardo DiCaprio Lakers Game

«Χρωστάω πολλά στον Leo. Ήταν αυτός που μίλησε στον Christopher (Nolan) για τον ρόλο μου στο Inception. Moυ άνοιξε καινούργια μονοπάτια και με βοήθησε να καταλάβω τον εαυτό μου στην υποκριτική καλύτερα από τον καθένα. Και τον ευχαριστώ γι’ αυτό. Κυρίως όμως επειδή είναι καλός φίλος». Και φυσικά ο DiCaprio, τίμησε τον φίλο του όταν αποδέχτηκε το Όσκαρ για το Α’ Ανδρικού Ρόλου.

 

Να μην εγκαταλείπεις τα όνειρά σου

methode sundaytimes prod web bin 2ff4a014 c867 11e6 8142 68c42bce4f53

Ο Tom Hardy έγραφε το σενάριο με τον πατέρα του για το Taboo για πάνω από 5 χρόνια προσπαθώντας να βρει τόσο το χρόνο, όσο να πείσει και την παραγωγή πως ήταν μία ιδέα που άξιζε να μεταφερθεί στη μικρή οθόνη. Όταν έβαλε τον Steven Knight στο παιχνίδι τα πράγματα έγιναν ευκολότερα, αλλά δεν ήταν αυτό που κράτησε ζωντανή την ιδέα μέσα του. «Όταν αγαπάς κάτι πολύ, δεν γίνεται να μην πετύχει».

 

Να λες όχι στην εξάρτηση

tom hardy drugs addiction crack cocaine

Στο περιοδικό Esquire, o Hardy είχε μιλήσει ανοιχτά για το πρόβλημά του με τα ναρκωτικά. «Υπήρξε μία περίοδος που θα πουλούσα την μάνα μου για λίγο κρακ. Ήμουν τυχερός που δεν κόλλησα HIV ή ηπατίτιδα από την χρήση των ναρκωτικών που έκανα. Μετά το Star Trek: Nemesis, αντιλήφθηκα ότι χρειάζομαι βοήθεια». Ο Hardy παραμένει καθαρός από το 2003.

 

Nα αντιδράς όταν το απαιτεί η κατάσταση

eMLmK4w

Άνοιξη του 2017 και ο Hardy παρατηρεί ότι δύο άντρες ληστεύουν μία μηχανή. Δεν παίρνει την αστυνομία από το κινητό, αλλά προτιμά να τους κυνηγήσει ο ίδιος. Κόβει δρόμο μέσα από τα σπίτια, τους πιάνει σε ένα στενό και πέφτει πάνω τους. Ο ένας τράπηκε σε φυγή και ο άλλος κατέληξε με ένα σπασμένο πόδι. Μέχρι και σήμερα δεν το μετανιώνει.

 

Να σέβεσαι τα ζώα

Μέγιστος φιλόζωος, ο Tom Hardy όχι μόνο δίνει ποσά για την προστασία των ζώων, αλλά έχει δημιουργήσει και ο ίδιος καταφύγιο για τα αδέσποτα με στόχο να τους βρει ένα ζεστό σπιτικό. «Όταν κάτι είναι πιο αδύναμο από σένα, έχεις την ευθύνη να το προστατέψεις» είχε δηλώσει σε συνέντευξή του.

 

Να σέβεσαι τους άντρες που έχουν κατορθώσει πράγματα

GaryOldmanTomHardyTinkerTailor

«Ο Gary Oldman είναι κυριολεκτικά ό,τι καλύτερο έχει συμβεί εκεί έξω. Είναι ήρωας. Τον κοιτάζω και σκέφτομαι πως έτσι θέλω να γίνω και εγώ για την δική μου γενιά. Να έχω την ΄δια ακριβώς αξία. Είναι μοναδικός» είχε δηλώσει ο Hardy για τον βετεράνο ηθοποιό στο Shortlist.

 

Να αγαπάς την γυναίκα που έχεις επιλέξει

02c6fed9 1726 4ac5 88e8 e7e

Παρότι θεωρείται ένας από τους πιο σέξι άντρες στον κόσμο στα μάτια των γυναικών, ο Hardy έχει ξεκαθαρίσει πως δεν έχει μάτια παρά μόνο για την Charlotte Riley. «Η Charlotte είναι ο λόγος που γίνομαι κάθε μέρα καλύτερος. Μία ήρεμη και συνάμα πανίσχυρη δύναμη που με εμπνέει με την μεγαλοφυία της» είχε δηλώσει στο Elle. Και μόνο ρισπέκτ αξίζουν τέτοιες δηλώσεις.

 

Να είσαι απειλητικός όταν πρέπει

Mine Tom Hardy GIF

Χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο μετά από αυτό το ύφος;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved