Ο Mick Jagger γέρασε, o Keith Richards είναι στην ακμή του

Ο πιο cool κιθαρίστας είναι και νιώθει αθάνατος.

Πριν λίγες μέρες έγινε γνωστό πως οι Rolling Stones ακύρωσαν την περιοδεία τους σε Αμερική και Καναδά, λόγω ενός προβλήματος υγείας του frontman της ιστορικής μπάντας, Mick Jagger. Ο 75χρονος Jagger, έγραψε στο Twitter πως λυπάται που απογοήτευσε τους θαυμαστές των Stones και πως θα είναι σύντομα πίσω στη σκηνή. Η ανακοίνωση ήταν αυτή που περιμέναμε. Το ζήτημα, είναι άλλο.

Οι φήμες που άρχισαν να διαδίδονται μιλούσαν για σοβαρά προβλήματα υγείας. Λογικό, μιλάμε για έναν από τους καλύτερους showman της pop/rock σκηνής και οι ειδήσεις γύρω από αυτόν είναι απίστευτα κερδοφόρες. Τελικά, ο Jagger θα υποβληθεί σε μια εγχείρηση στην καρδιά και συγκεκριμένα σε μια αρτηρία. Σύμφωνα με τους γιατρούς που τον παρακολουθούν, σύντομα θα αναρρώσει αφού τα χρήματα που δίνει για να βρίσκεται το σώμα του στην καλύτερη δυνατή κατάσταση όλα αυτά τα χρόνια, έπιασαν τόπο.

Αποτέλεσμα εικόνας για mick jagger gif

 

Το αστείο της υπόθεσης, είναι πως αν εξαιρέσουμε τα χρόνια της νιότης και της απεριόριστης κατάχρησης, ο Jagger, μεγαλώνοντας, έγινε ένας επαγγελματίας που προσέχει την διατροφή του, τα κιλά του και γενικά τη ζωή του. Από την άλλη, το άλλο μεγάλο όνομα των Stones, ο Keith Richards, δεν πρόσεχε, δεν προσέχει και ούτε θα προσέξει την υγεία του.

Και κάπου εδώ φτάνουμε στις εξωπραγματικές επιδόσεις του Richards όσον αφορά τα ρεκόρ που έσπασε και σπάει ξεφεύγοντας από τον χάρο. Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Καπνίζει υπερβολικά. Πάντα κάπνιζε υπερβολικά. Επίσης, έχει δηλώσει πως: «Τα ναρκωτικά δεν έχουν πλάκα πια. Άλλωστε, τα έχω κάνει όλα». Ας είμαστε ειλικρινείς, το γνωρίζαμε ή το υποπτευόμασταν.

Σχετική εικόνα

 

Ήξερες όμως πως επέζησε από βομβαρδισμό των ναζί στο Λονδίνο τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, παραλίγο να πάθει ηλεκτροπληξία στη σκηνή το 1965 και ξύπνησε μέσα στις φλόγες από τσιγάρο που του έπεσε στο κρεβάτι; Το καλύτερο, το κρατήσαμε για το τέλος. Η κορυφαία στιγμή μεταξύ Richards και χάρου, ήταν τον 2007 όταν αποφάσισε να ενώσει τις στάχτες του πατέρα του με τη γνωστή λευκή σκόνη.

 Mick, γύρισε σύντομα κοντά μας, ο Keith θέλει να γρατζουνίσει την κιθάρα του και να ιδρώσει το μαντήλι στο κεφάλι του.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved