Η Paige Watkins θέλει να σε ξεσηκώσει από την αιώρα

...και να την ακολουθήσεις αμέσως τώρα στο Instagram.

Νισάφι πια, κύριοι! Νισάφι! Έχει πήξει το instagram από μοντέλα που μας δείχνουν πόσο yolo είναι η ζωή τους, αφού κάνουν όλο ταξίδάκια, βρίσκονται στα πιο απίθανα μέρη του κόσμου και φροντίζουν να μας ενημερώνουν για όλα αυτά ποζάροντας ελαφρώς ντυμένες. Είναι κακό, αυτό; Φυσικά και δεν έιναι. Αλλά κάπου κάπου καταντάει και λίγο κουραστικό.

Πλέον δεν είναι μόνο κουραστικό, είναι και μάταιο από τη στιγμή που υπάρχει εκεί έξω η Paige Watkins, η οποία έχει πάει το θέμα «περνάω καλά και αυτό βγαίνει προς τα έξω» σε άλλο επίπεδο, κάτι που μπορείς εύκολα να επιβεβαιώσεις ρίχνοντας μια ματιά στο account της στο Instagram.

Εκεί που οι άλλες θα ψάξουν να βρουν ένα όμορφο τοπίο, σε τέτοια κλίμακα ώστε να χωράει ένα ηλιοβασίλεμα και δύο τεράστια στήθη, εκείνη θα πάρει τα όρη και τα λαγκάδια ή τα γήπεδα του american football (θα καταλάβεις λίγο παρακάτω το γιατί).

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν θα κάνει και πιο συμβατικές επιλογές, όπως αυτή (γιατί παντού μπάλα):

 

 

A photo posted by PAIGE WATKINS (@paige_watkins) on

 

Το διάσημο μοντέλο από τη Φλόριντα δεν είναι κανένα κοριτσάκι της πλάκας, το μυαλό της στροφάρει και διαθέτει και κάπως βιτριολικό χιούμορ (εκτός αν το χιόμουρ από εκείνη την πλευρά των ΗΠΑ είναι ήδη φημισμένο και εμείς απλώς δεν το έχουμε πάρει ακόμα χαμπάρι). Δες τη απάντησε όταν την ρώτησαν να πει λίγα λόγια για την ιδιαίτερη πατρίδα της:

«Είμαι από το Windermere της Φλόριντα, εκεί που ο Tiger Woods τα’ κανε μαντάρα με το γάμο του».

Τι άλλο χρειάζεται να ξέρεις; Ότι δηλώνει φίλαθλος των Patriots και ότι έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα αστυνομικά μυθιστορήματα. Το πρώτο είναι χρήσιμο να το γνωρίζεις, γιατί πάντα οι γυναίκες που παρακολουθούν συστηματικά αθηλτικά παίρνουν στο μυαλό μας ένα-δύο πόντους παραπάνω. Το δεύτερο, ποιος ξέρει, ίσως να αποτελέσει το «διαβατήριο» της για να γίνει bond girl, αν και, μεταξύ μας, δεν χρειάζεται κανένα «διαβατήριο». Θα έπρεπε να προκριθεί άνευ αγώνος.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved