Το Κίνημα κατά του Σουτιέν εξαπλώνεται ραγδαία στο Instagram

Στηρίζουμε. 

Η 13η Οκτωβρίου έχει «θεσπιστεί» ως ημέρα ανεξαρτησίας και ελευθερίας του στήθους (No Bra Day) με  σύνθημα «Leave your bra at home».

Το δυναμικό γυναικείο φύλο, όμως, δεν αρκείται σε μία συμβολική μέρα για να περάσει τα μηνύματά του, για να αποτάξει ή και να πετάξει τα σουτιέν. Προσπαθεί να το μετατρέψει σε στάση ζωής, πολεμώντας για την ιδεολογία του και τις υπόλοιπες μέρες του χρόνου με την ίδρυση του Κινήματος «NoBraClub».

Μία ομάδα γυναικών (αρκετά σέξι προσθέτουμε εμείς), η οποία μεγαλώνει με ρυθμούς γεωμετρικής προόδου, φωτογραφίζεται στο Instagram χωρίς σουτιέν, φορώντας μάλιστα και σχετικά μπλουζάκια με λογότυπα κατά του στηθόδεσμου. Και όχι μόνο σε μπλουζάκια. Σε διάφορα προϊόντα, τα οποία μάλιστα πωλούνται στην επίσημη ιστοσελίδα του γκρουπ.

Γυναίκες που προσπαθούν με θέρμη (και μπόλικη σεξουαλικότητα, να ξαναπεταχτούμε) να υπερασπιστούν, αρχικά το στήθος τους, και έπειτα τα ουκ ολίγα οφέλη που έχουν στο σώμα τους, στο δέρμα τους και στο ίδιο το στήθος τους, όταν αυτό είναι ελεύθερο.

Εμείς στηρίζουμε κι επικροτούμε.

  



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved