Η Σάρα Τζιν Άντεργουντ θα σε κάνει να ξεχάσεις ότι βρέχει

O Mπάμπης Κόλλιας θυμάται εκείνη την ημέρα που τη γνώρισε στη Μύκονο.

Δεν είναι σε καμία περίπτωση άγνωστη. Αντιθέτως είναι από τα κορίτσια που μας οδήγησαν να ψάξουμε ακόμα περισσότερο το Instagram. Γιατί πριν ξεκινήσει η Σαρα να τα πετάει στο προφίλ της, το Instagram ήταν απλά ένας άγονος τόπος που δεν ξέραμε τι μας επιφυλάσσει. Και τελικά όλα καλά πήγαν.

Προσωπικά την είχε πετύχει στη Μύκονο να λιάζεται. Δεν σας κάνω πλάκα, την γουστάρει την χώρα μας και έρχεται κάθε χρόνο. «Σάρα!» της φωνάζω «Μετά τον Φρανκ είσαι η μόνη Άντεργουντ». Γυρνάει μου χαμογελάει, βάζω ένα ζευγάρι κάλτσες μέσα από το παντελόνι για να δείξω ντούρος και πάω κοντά σαν Σταμάτης Γαρδέλης. «Σάρα άι νόου γιορ πίκτσερς, άι πλέιτ ιτ βέρι χαρντ φορ γιου». Κάτι με «ντισγκάστινγκ» είπε, μάλλον κάποιο κοκτέιλ  που πίνουν εκεί στις ΗΠΑ. «Ρε ο Μπάμπης δεν ξέρει από αυτά» της λέω, «μεγαλώσαμε με Ούζο 12 εμείς». Τεσπά δεν προχώρησε η φάση και πολύ κρίμα γιατί χάλασε ένα ζευγάρι κάλτσες.

Στο διά ταύτα όμως. Αυτό το βιντεάκι που πόσταρε με το μαγιουδάκι της το ολόσωμο, μου θύμισε εκείνη την ημέρα στη Μύκονο. Ρίξε μία ματιά για να καταλάβεις για τι μιλάμε.

 

 

Mood for 2018 and beyond ? ? by @stevebitanga ? from @fashionmiamistyles305

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sara Underwood (@saraunderwood) στις



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved