Μέντιουμ βγάζουν λεφτά διαβάζοντας γυναικείους πισινούς

Πειραματιστήκαμε πάνω στο πιο γυπαετικό επάγγελμα διαβάζοντας 4 διάσημα οπίσθια.

Ας είμαστε ειλικρινείς μεταξύ μας. Λίγο-πολύ, όλοι κρύβουμε έναν μικρό γύπα μέσα μας. Ψάχνουμε να βρούμε τρόπους και διεξόδους που θα μας φέρουν πιο κοντά στις γυναίκες. Ένα από αυτά είναι και τα επαγγέλματα. Σκέψου λίγο τους γυναικολόγους  και τους personal trainers. Θέλοντας και μη, είναι πιο κοντά στο να πετύχουν το στόχο (τους).

 

25299500 10212683539476376 9036721441215212745 n

 

Κανένας όμως δεν είναι πιο ΓΥΠΑΕΤΟΣ από αυτά εδώ τα μέντιουμ: Τους Rumpologists οι οποίοι εικάζουν ότι μπορούν να διαβάσουν το μέλλον στα κωλομάγουλα. Πάμε πάλι. Οι τύποι ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ στα κωλομάγουλα.

Και να σου σκάει κανένας παππούς για πελάτης, πες πάει στο διάολο τα ίδια τραβάνε και στα μασατζίδικα. Τι γίνεται όμως αν έχεις πελατεία την Candice Swanepoel και την παρέα της; Είναι ίσως μία από τις καλύτερες ιδέες για να χουφτώνεις χωρίς πρόβλημα. Μίλαμε για διδακτορικό γυπαετοσύνης, όχι αστεία. Για να καταλάβεις καλύτερα τι γίνεται, ρίξε μία ματιά στο βίντεο.

 

 

Να σας πούμε όμως κάτι; Μην το γελάτε. Κάποιοι άνθρωποι βλέπουν πιο μακριά από τους υπόλοιπους. Έχουν ενόραση, έχουν χάρισμα, έχουν το μέλλον με το μέρος τους. Τους αποκαλύπτεται ακόμη και όταν σκάνε οι κορίτσαροι με το στρινγκ. Κάτι τέτοιο συμβαίνει και με κάποιους συντάκτες εδώ στο Ratpack. Μας έρχεται μία ενόραση. Αποφασίσαμε να πειραματιστούμε και να «διαβάσουμε» και εμείς μερικά διάσημα κωλομάγουλα.

 

Candice Swanepoel

CS1

Aπαπα. Για κάτσε κορίτσι μου να σε διαβάσουμε. Για μισό. Ναι ναι πολλή φήμη και δόξα βλέπω. Για περίμενε λίγο να σε διαβάσω καλύτερα. Εσύ δεν θες διάβασμα, μελέτη για διδακτορικό χρειάζεσαι κοπελάρα μου. Ναι κοίτα να δεις... στην περίπτωση σου θα κάνω τρίωρο να σε διαβάσω γιατί το μέλλον σου είναι μεγάλο, ναι; 

 

Kim Kardashian

kim kardashian butt

Kάτσε γιατί εδώ έχει πολύ διάβασμα. Κim κάτσε λίγο πιο αριστερά. Λίγο δεξιά τώρα. Οκ, εκεί είσαι. Βολεύει γιατί μοιάζει με κρυστάλλινη σφαίρα. Βλέπω μία σέλφι να έρχεται στο Instagram σύντομα... και κάτι κάμερες τριγύρω από ένα κρεβάτι. Αλλά ένα σύννεφο με εμποδίζει. Βγάλε μία το στρινγκ και κάνε αέρα για να φύγει το σύννεφο. Ωραία, έτσι μπράβο. Κάτι γράμματα βγαίνουν μπροστά μου και λένε πολλά για το μέλλον σου. S E X T A P E.

 

Emily Ratajkowski

dd84bdea7c44af59e294503128bf5379

Δεσποινίς εσείς ανήκετε στην κατηγορία «αχλάδι» που σημαίνει ότι θα χρειαστούν περισσότερες συνεδρίες. Φωτογραφήσεις βλέπω πολλές και κάτι από το μέλλον, έναν ήχο, ο οποίος μου φωνάζει #fappening. Γκόμενο θα βρείτε που θα σας ηρεμήσει. Followers πολλούς βλέπω οι οποίοι κουνούν ρυθμικά το χέρι τους για κάποιο λόγο. Μήπως να γονατίσετε για να σας διαβάσουμε καλύτερα;

 

Nicki Minaj

B8YW6qPIMAAw5Qy

Μπαρούνη έλα μία να βοηθήσεις, θα πάρει ώρα αυτό το διάβασμα...



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved