Κλείνουν τις τσιρλίντερ της Μπόκα, κλείνουν και τον τάφο τους!

Στέλνουμε την αλληλεγγύη μας προς τα απολυμένα κορίτσια του Λα Μπομπονέρα.

Κεραυνός εν αιθρία. Μόνο που μετά από αυτόν τον κερεαυνό δεν ακολούθησε λάμψη. Σκοτείνιασαν τα πάντα, σκοτείνιασε και το είναι μας. Αφήνω τα σάλια, παραθέτω την είδηση: η διοίκηση της Μπόκα Τζούνιορς, λέει, αποφάσισε να απολύσει τις τσιρλίντερ του συλλόγου γιατί δεν θέλουν, ξαναλέει, να ρίχνουν νερό στο μύλο της εμπορευματοποίησης της γυναίκας. 

ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ; ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΤΑ ΠΟΥΛΑΤΕ ΑΥΤΑ; 

Φαίνεται πως κατά το προ ημερών πέρασμα του θρυλικού συλλόγου της Αργεντινής από τα μέρη μας (για το φιλικό με τον Άρη) τα παλικάρια κόλλησαν το κουσούρι του political correctness, το οποίο ευδοκιμεί αβέρτα στην Ελλαδίτσα. Δεν ξηγείται αλλιώς η συγκεκριμένη δήλωση.  

 

¡Bueeen miércoles, #campeones! ??? ? @avellaneda.marcelo.ph

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Las Boquitas (@lasboquitasoficial) στις


Ότι τι; Εμείς που τραβιόμαστε στα ΟΑΚΑ και στα ΣΕΦ και περιμένουμε πώς και πώς να βγουν οι τσιρλίντερ για να κάνουν το σόου τους, θα έπρεπε κανονικά να τις γιουχάρουμε και όχι να τις θαυμάζουμε με ανοιχτό το στόμα γιατί αντικειμενοποιούμε το γυναικείο σώμα; Ας μην τα μπερδεύουμε έτσι ρε αδέρφια.

Το σώμα είναι για να το θαυμάζεις κι αλίμονο αν προχωρήσουμε σε απαγορεύσεις (ή σε απολύσεις εν προκειμένω) όλων εκείνων που με τη θέλησή τους το επιδεικνύουν -είτε για να βιοποριστούν, είτε  απλώς για να κάνουν το κέφι τους. Με τη συναίνεσή τους, επαναλαμβάνω για να προλάβω τους πονηρούς, και μέσα στο πλαίσιο πάντα που ορίζει ο νόμος. 

 

 

?Yoooo soy bosteroooo, es un sentimientoooo??????? #DomingoFeliz #GraciasBoquita

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Las Boquitas (@lasboquitasoficial) στις

 

Έκκληση προς τους διοικούντες 

Αφήστε τα σάπια, ανακαλέστε την απόφασή σας και πείτε στον κόσμο την αλήθεια. Βγείτε και παραδεχτείτε πως δεν έχετε φράγκα και προχωρήσατε σε περικοπές ή ότι δεν έχουν μπει ακόμα τα λεφτά από τη μεταγραφή του Αντρές Τσάβες στον Παναθηναϊκό ξερωγώ και ζορίζεστε. Μεγάλα παιδιά είμαστε, μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας. Στην τελική, κρατήστε τις και δώστε τους να φοράνε ολόσωμα. Η ομορφιά και η τσαχπινιά τους έτσι κι αλλιώς δεν μπορεί να κρυφτεί όσα κομμάτια ύφασμα κι αν ρίξεις πάνω τους.

Το αυτό ισχύει και με τον κλάδο των Ελληνίδων Αθλητικογράφων, την καυτότητα των οποίων στην παρουσιάσαμε εδώ

 Άκου εκεί «προωθούν την εμπορευματοποίηση» οι Las Boquitas... 

Στηρίζουμε την αντίδρασή τους στην απόφαση του συλλόγου κι αναμένουμε την επαναφορά τους στο Λα Μπομπονέρα όσο δεν πάει, για να το ομορφύνουν με την παρουσία τους πριν και κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου. Όπως το έκαναν με συνέπεια εδώ και τόσα χρόνια. Όπως μπορείς να το δεις περιληπτικά στις φωτογραφίες που ακολουθούν



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved