Ολοκληρώσαμε με κομμένη την ανάσα την έρευνά μας για τις Nomads

Κι ιδού οι 5 θηλυκές προσθήκες.

Εδώ δίπλα που είναι τα παιδιά από το αθλητικό ρεπορτάζ ακούς συχνά την ατάκα «ανακοίνωσε αποστολή ο ΤΑΔΕ». Κάπως έτσι ένιωθα κι εγώ όταν βγήκαν οι τελικές συμμετοχές για το Nomads του ANT1. Αφού παραλίγο να αρχίσω να το φωνάζω μες στα γραφεία να φανταστείς!

Ευτυχώς κρατήθηκα μιας κι είχα κάνει ήδη το scouting μου, παρουσιάζοντάς σου τις κοπέλες που είχαν πάρει ήδη μια θέση στην τελική 21άδα του παιχνιδιού.

Τώρα λοιπόν ήρθε ο καιρός να σου δείξει ο Μπάμπης ο Κόλλιας τα τελικά αποτελέσματα της έρευνας του που την αντιμετώπισε ως πτυχιακή.

Παρακάτω ακολουθούν οι τελικές θηλυκές προσθήκες του reality σε μια θαυμάσια συλλογόλουλα. Βέβαια, να με συμπαθάνε τα άλλα τα κορίτσια αλλά κανονικά θα μπορούσα να φτιάξω το άρθρο γράφοντας 250 φορές τη λέξη «ΚΟΛΕΤΣΑ».

 

A post shared by Astray Artist (@christina_koletsa) on

Και μετά να βάλω τις αγαπημένες μου φωτογραφίες από το Χριστινάκι όσο παθαίνω ορμονικό πυρετό.

Όμως θα είμαι τίμιος διότι και οι υπόλοιπες συμμετέχουσες είναι ωραιότατες. Όπως η γοητευτικότατη αθλήτρια της συγχρονισμένης κολύμβησης, η Ευαγγελία Πλατανιώτη αλλά και η εντυπωσιακή Δήμητρα Φραντζή που ανήκουν στην ΟΜΑΔΑ ΩΚΕΑΝΟΣ –την οποία απαρτίζουν παιδιά που έχουν διαπρέψει στον αθλητισμό.

Να σου πω εδώ πως η Χριστίνα η Κολέτσα συμμετέχει στην ΟΜΑΔΑ ΦΩΤΙΑ. Τυχαίο; Δε νομίζω.

Να κλείσω πριν σε αφήσω να χαζέψεις τις φωτό, κάνοντας αναφορά στις συμμετέχουσες στην ΟΜΑΔΑ ΖΟΥΓΚΛΑ: την Ειρήνη Ζάχου με το αλήτικο στυλάκι και την πιτσιρίκα από την Βέροια που θα κλέψει την παράσταση στις τηλεοπτικές αμμουδιές με το ατέλειωτο κορμί της και το εξωτικό προσωπάκι της, την Εύη Ιωαννίδου. Αυτά από μένα με τα ορεκτικά, ώρα τώρα για σένα να περάσεις στο κυρίως πιάτο.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved