Όντως τώρα, χτύπησες τέτοιο τατού Σκάρλετ;

Ζωγράφισε την πλατούλα του το κορίτσι μας.

Όταν έχεις κάποια φυσικά χαρακτηριστικά που σε κάνουν να ξεχωρίζεις ακόμη κι ανάμεσα σε χιλιάδες κόσμου που περπατάει στους δρόμους της Νέας Υόρκης, που σε κάνουν να φαίνεσαι ακόμα και από το διάστημα, όταν είσαι η Σκάρλετ Γιόχανσον κι έχεις ΑΥΤΑ τα φυσικά χαρακτηριστικά, αναρωτιέται κανείς γιατί να κάνεις τατού.

Scarlett Johansson Boobs breasts

Προφανώς η γυναίκα τα χτυπάει γιατί πολύ απλά τις αρέσουνε. Και πολύ καλά κάνει. Και μπράβο της. Και εμάς μας αρέσουνε τα τατού. Τι μας αρέσουνε, ψοφάμε δηλαδή. Μάλιστα μέχρι στιγμής ήμασταν πολύ υπέρ των επιλογών της.

Όμως η μαύρη αλήθεια είναι πως αυτό το τελευταίο που χτύπησε στην πλάτη της δε μας ενθουσίασε. Όχι γιατί είναι ακαλαίσθητο, το αντίθετο. Απλά, ρε αδερφάκι μου, πώς να στο πω ελληνικά, είναι αυτό που λένε οι Αμερικάνοι: «ιφ ιτ γουόρκς, ντοντ φιξ ιτ». Αφού ρε κούκλα μου είσαι από τα πιο ωραία θηλυκά εκεί έξω, γιατί δεν την αφήνεις την πλατούλα σου όπως είναι;

Scarlett Johansson back tattoo

Αφού η ομορφιά σου δεν αντέχεται, πέφτει βαριά στο μυαλό σα σκοτοδίνη, δε θα ήταν καλύτερα να την αφήνεις πιο φυσική; ΟΛΑ τα καλά του κόσμου σου χάρισε ο Θεός, άσε και το κορμάκι σου όπως είναι. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ! Αν μας ακούς δηλαδή εμάς που σε αγαπάμε.

Όσο για σένα μόρτη που μας διαβάζεις, για δες κι εσύ, και πες: δεν της αξίζουνε καλύτερα τατού της κοπέλας μας. Ή για να το πω πιο απλά: ρωτάω ρε συ, μήπως της μουτζουρώνουν λίγο την τέλεια ομορφιά της;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved