Ξυπνήστε την όταν τελειώσει ο Σεπτέμβρης

Η Μάγια-Σοφία αρνείται να δεχτεί πως το καλοκαιράκι πνέει τα λοίσθια.

Και γυρνάει και μου λέει ο Ρομπόλας: «Ρε συ Μπαμπίνο, αυτή έχει μεγαλύτερο σαγόνι και από του Γιάτσεκ Γκμοχ». Στην αρχή σκέφτηκα πως θα τον έχει πειράξει που μόλις γύρισε γραφείο από το νησί, λογικό είναι το παιδί να έχει λαλήσει και να σκέφτεται ανορθόδοξα. Αλλά αυτός εκεί, να επιμένει και να έχει φάει ξενέρωμα με το σαγόνι της. 

«Γιώργαρε όλα κι όλα, η κοπέλα όχι μόνο δεν είναι απόγονος του Γκμοχ» του λέω, «αλλά έχει κορμί που θα έκανε μια λαμπάδα να ντρεπόταν που στέκεται κοντά της. Κοίτα λίγο καλύτερα αδερφέ μου». 

Ξεστραβώθηκε μπροστά στην οθόνη ο κακομοίρης και στην αρχή νόμιζα ότι δυσκολευόταν να με καταλάβει. Μετά από κανά δίλεπτο που την εξέτασε εξονυχιστικά, κατάφερε να βγάλει τους πρωτους φθόγγους και εν τέλει μου παραδέχτηκε ο μπαγάσας που έσφαλε με την περίπτωσάρα γυναίκας που ακούει στο όνομα Maya Sophie Segerlund

Τον αγκάλιασα σαν πατέρας που δέχεται πίσω τον άσωτο υιό και παρεάκι μείναμε εκεί να χαζεύουμε τις φωτογραφίες της καλλονής που επιμένουν να κινούνται σε καλοκαιρινή διάθεση. 

Να, δες.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved