Ένα λεύκωμα με όλα τα γυμνά μοντέλα του Playboy

Χιου Χέφνερ σε ευχαριστούμε από καρδιάς.

Δεν χρειάζεται να σου αναλύσουμε επί μακρόν για ποιον λόγο το Playboy είναι το πιο θρυλικό ανδρικό περιοδικό που γέννησαν ποτέ τα μηχανήματα ενός τυπογραφείου. Όπως και γιατί η φαεινή του ιδέα να σταματήσει τις γυμνές φωτογραφήσεις ήταν ένα μικρό μαχαίρι στην καρδιά για όσους αγαπήσαμε τις ιλλουστρασιόν σελίδες του.

Αν είσαι κι εσύ μέλος της γενιάς που έπινε νερό στο όνομά του, αυτό εδώ το λεύκωμα που κυκλοφορεί με όλα τα εμβληματικά γυμνά «κουνελάκια» που κόσμησαν εκείνο το υπέροχο σαλόνι στο κέντρο του περιοδικού ανά τις δεκαετίες, είναι ένα υπέροχο δώρο για τον εαυτό σου που μπορεί να αράζει περήφανα στη βιβλιοθήκη του σπιτιού σου.

41dgo9 DjL. SX258 BO1204203200

Στις σελίδες του κάνουν ένα πέρασμα γυναίκες δηλητήριο που έχουν στοιχειώσει τις ανδρικές φαντασιώσεις, από την Μαίρλυν Μονρόε την δεκαετία του 1950 μέχρι την Πάμελα Άντερσον τον Φεβρουάριο του 2016, φτιάχνοντας ένα καλειδοσκόπιο με τις καλύτερες και πιο καυτές Playboy στιγμές όλων των εποχών.

Δε μιλάμε για κάποιο βιβλιαράκι με μαλακό εξώφυλλο αλλά για ένα τούβλο με δερμάτινη επένδυση άνω των 700 σελίδων και (σχετικά) προσιτή τιμή που φτάνει τα 47 δολάρια. Η πρώτη έκδοσή του είχε βγει προ δεκαετίας, αλλά τώρα επανέρχεται επικαιροποιημένο και δριμύτερο. Πέρα από τα γυμνά τώρα, περιέχει και εισαγωγικά κείμενα από γνωστούς γραφιάδες που προλογίζουν κάθε δεκαετία. Για να μπορέσει λίγο να χαλαρώσει το μάτι από όλη αυτή την πανδαισία από γυναικείες πόζες βγαλμένες από τα πιο καυτά όνειρά μας.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved