Το ατέλειωτο καλοκαίρι της Άννας μας άναψε φωτιές

Ο Μπάμπης Κόλλιας γράφει κάνοντας παγωμένα ντους.

Τι έγινε μπήκαμε να τσεκάρουμε την κοπελιά της φωτογραφίας; Φίλε κατεργάρη σε καταλαβαίνω και κυρίως σε συμπονώ. Γιατί τέτοιες γυναίκες θέλουμε να βλέπουμε να κάνουμε φωτογραφήσεις, σαν την Άννα Αμανατίδου, τη fashion blogger και μοντέλο που έχει κυκλοφορήσει και τη δικιά της σειρά από ρούχα. Μπορείς να τα τσεκάρεις εδώ, αν θέλεις να κάνεις κάνα δώρο στην κοπελιά σου.

Γιατί εμείς είμαστε για άλλο λόγο εδώ. Ήρθαμε για να μιλήσουμε για το συγκλονιστικό instagram λογαριασμό που διατηρεί. Διότι δεν είναι μόνο τα εξωτικά μελαχρινά χαρακτηριστικά της, δεν είναι μόνο το ατέλειωτο κορμί της που δύσκολα χορταίνεις να το χαζεύεις, είναι και η τρομερή της ικανότητα να μας χαρίζει φωτογραφίες πολύ υψηλού επιπέδου.

Τι νομίζει ότι είναι εύκολο;

Θες να σου απαριθμήσω καμιά εκατοστή κορίτσια του ελληνικού instragram που χαντακώνουν τα views τους επειδή δε μπορούν να τραβήξουν ούτε μία φωτογραφία της προκοπής για να την ανεβάσουν;

Ας τα αφήσουμε όμως αυτά στην άκρη. Να ξέρεις πιο πολύ τα γράφω γιατί με αυτά που αντικρύζουν τα ματάκια του μου έχουν ανάψει φωτιές και δε σβήνουν. Δεν ξέρω αν φταίει το καλοκαίρι, όμως με έχει πιάσει μια ταραχή και δεν ξέρω τι να κάνω. Μέχρι στιγμής για να τσεκάρω όλο τον λογαριασμό της έχω κάνει ήδη δύο κρύας ντους. Όσο λοιπόν βλέπεις και εσύ τα ευρήματά μου, λέω να πάω να κάνω κι ένα τρίτο μπας και ηρεμήσω.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved