Instagram Η Νικόλ Δεσποτοπούλου θα σου μάθει τι είναι το classy savage

Ποιος θα τιθασεύσει το «άγριο» sexiness του φαβορί του My Style Rocks;

Δεν έβρισκα κανένα λόγο ν’ ασχοληθώ με το My Style Rocks, μέχρι που είδα μία από τις γυναίκες που θα διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο. Ο λόγος για την Νικόλ Δεσποτοπούλου aka «theclassysavage» στο Instagram. Είναι 25 ετών, μένει στην περιοχή της Πάρνηθας και κατάγεται από την Πελοπόννησο και την Κρήτη. Έχει σπουδάσει μακιγιάζ και εκτός από το modeling, ασχολείται με το κομμάτι του promotion σε νυχτερινά μαγαζιά, ενώ βγάζει το μεροκάματό της ως influencer.

Ο λόγος που αποφάσισε να μπει στο My style Rocks είναι διότι αγαπάει ιδιαίτερα την μόδα και δίνει ιδιαίτερη σημασία και προσοχή στο ντύσιμό της. Η αδυναμία της είναι τα παπούτσια και μάλιστα στο βιογραφικό της έχει δηλώσει ότι έχει πάνω από 400 ζευγάρια. Η ίδια συνδυάζει με μεγάλη ευκολία τα ρούχα και τα αξεσουάρ της και αποδεικνύει ότι έχει ταλέντο όσον αφορά τις στυλιστικές τις επιλογές. Μάλιστα είναι αρκετά θετική σε ό,τι αφορά την κριτική και τις συμβουλές, ωστόσο παράλληλα μπορεί να γίνει και πολύ ανταγωνιστική με τις συμπαίκτριές της.

Η Νικόλ έχει φανατικό κοινό. Οι άνδρες στο Instagram σε κάθε της post αφήνουν τα likes και τα σχόλιά τους, ένα προφίλ που το ακολουθούν 91.500 χρήστες. Αν δεν βρίσκεσαι στη λίστα, τότε τσέκαρε στην gallery το λάθος που κάνεις.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved