Instagram Γιατί όλοι οι άνδρες περιμένουν το επόμενο post της Gabrielle Epstein;

Την ακολουθούν 3.000.000 χρήστες στο Instagram και μάλλον κάτι κάνει σωστά η κυρία.

Πάρε το ημερολόγιο της νέας χρονιάς και κύκλωσε την ημερομηνία 19 Φεβρουαρίου. Διότι αυτή τη μέρα η Gabrielle Epstein έχει γενέθλια και το 2023 θα κλείσει 29 χρόνια ζωής. Λίγο πριν τα πρώτα άντα η Gabrielle έχει καταφέρει να κάνει αισθητή την παρουσία της. Με καταγωγή από την Αυστραλία, δηλώνει bikini model και μία από τις πιο αναγνωρίσιμες influencer της γενιάς της. Κάθε μαγιό που φοράει ξεπουλάει αμέσως καθώς γνωρίζει τον τρόπο της πώλησης. Από 15 ετών εργάζεται συστηματικά ως μοντέλο και έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα brands μόδας και προϊόντων ομορφιάς.

Η Gabrielle έχει τεράστια αδυναμία στη θάλασσα και στην κολύμβηση. Μάλιστα ήταν επαγγελματίας κολυμβήτρια σε εθνικό επίπεδο, ωστόσο ένας σοβαρός τραυματισμός στον ώμο την ανάγκασε να παρατήσει τις πισίνες. Από την Αυστραλία η φήμη της γρήγορα εξαπλώθηκε και πλέον μετακόμισε μόνιμα στο Los Angeles. Η «Πόλη των Αγγέλων» είναι ο ιδανικός προορισμός για εκείνη, η οποία στον ελεύθερό της χρόνο τρελαίνεται για Netflix και φαγητό.

Το προφίλ της στο Instagram αποτελεί την ψηφιακή «Μέκκα» του ανδρικού πληθυσμού και μετράει ήδη 3.000.000 followers. Οι λόγοι στην παρακάτω gallery.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved