Η εξωτική ομορφιά της Βασιλιάννας θα σε καθηλώσει

Παγωτό. Μείναμε.

Δεν έχεις βαρεθεί κι εσύ λίγο το λογοπαίγνια κολλητέ; Δε σου τη βαράει καμιά φορά στα νεύρα ο διαγωνισμός ευρηματικός που παίζεται στους τίτλους εφημερίδων, καναλιών και sites; Ε, λοιπόν, όχι ΔΕ θα κάνω παρομοίωση της ομορφιάς της Βασιλιάννας με βασιλιάδες, γαλαζοαίματους και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις.

Αντίθετα θα σου μιλήσω για την εξωτική ομορφιά του μοντέλου που φέρνει στο μυαλό εποχές των 90s και διάσημα σούπερ-μόντελ, όπως μπορείς να δεις και σε ένα θέμα με σέξι και ντιζαϊνάτα κορμάκια που κάναμε πρόσφατα.. Ένα κράμα στο πρόσωπο που θυμίζει κάτι ανάμεσα σε Κρίστι Τέρλινγκτον και Λίντα Εβανγκελίστα στο πιο αθώο του. Με κάτι εξωγήινα πράσινα μάτια, τόσο σαγηνευτικά που δυσκολεύεσαι να πειστείς πως το κορίτσι γεννήθηκε στη γη.

Όσο για το κορμί της, μπορείς να την χαζέψεις να κολυμπάει σα γοργόνα στα γάργαρα νερά κάποιας πισίνας που είχε την τύχη να υποδεχθεί τα 175 εκατοστά τελειότητας.

Η Βασιλιάννα είναι από εκείνες τις τέλειες γυναίκες (με τις ελάχιστες ατέλειες στα χαρακτηριστικά τους που τις κάνουν ακόμα πιο τέλειες) που δυσκολεύεσαι να παραδεχθείς στον εαυτό σου ότι υπάρχουν. Προτιμάς να μείνεις ευτυχισμένα αδαής, μακάριος μέσα στην άγνοιά σου. Μιας και τέτοια ομορφιά δεν ξέρεις αν πρέπει –ακόμα κι αν μπορούσες- να την αγγίξεις. Τόσο εύθραυστη, ευάλωτη και εφήμερη σαν δροσερός αέρας.

Βασιλιάννα κορίτσι μου, σε αυτό το σημείο να σε ευχαριστήσω που κατάφερες να βγάλεις όλη την ποιητική διάθεση που κρύβει η παραστρατημένη καρδιά μου. Και τα παιδιά που διαβάζουν να σε ευχαριστήσουν για το instagram σου και αυτές τις μαγείες που «ανεβάζεις».

Που είναι το κουμπί του super like ρε παιδιά;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved