Η τηλεόραση έχει ανάγκη από περισσότερη Εύα Μπάση

Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια που θα ΕΠΡΕΠΕ να παίζει prime time.

Ο κόσμος δεν είναι δίκαιος φιλαράκο, κι όσο πιο πολύ μεγαλώνεις τόσο περισσότερο το καταλαβαίνεις. Υπάρχει τόση ψευτιά παντού που μπορεί να σε αηδιάσει. Όχι δεν είναι αγγελικά πλασμένος για κανένα λόγο! Μονάχα κάποιοι άγγελοι κατεβαίνουν που και που στη γη και διώχνουν λίγη σκοτεινιά από τη ζωή.(έκανα και ρίμα ο άτιμος)

Όπως η τηλεοπτική συνάδελφος, η Εύα η Μπάση, με τα γατίσια πράσινα μάτια που νομίζεις ότι είναι βγαλμένο από κάποιο ταξιδιωτικό μυθιστόρημα γεμάτο εξωτικές γυναίκες. Κι ένα κορμί που μπορεί να είναι αγγελικά πλασμένο, όμως σε καλεί να βγάλεις διαβατήριο για την Κόλαση σε κάθε κίνησή του.

Μπορεί το παραπάνω βιντεάκι να δείχνει απλά ένα γλυκό κορίτσι, όμως το instagram της άλλα λέει. Μιλάμε για φωτογραφικές στιγμές που σου αποτυπώνονται με φλας στο μυαλό, γράφουν και δε ξεγράφουν. Αυτό που λέμε Ε-ΝΤΥ-ΠΩ-ΣΙ-Α-ΚΗ. Κι αυτή τη γυναίκα να ξέρεις δεν τις έχουν δώσει prime time εκπομπή σε μεγάλο κανάλι ποτέ! Καταλαβαίνεις, λοιπόν, τι εννοώ ότι ο κόσμος είναι άδικος πολύ; Βάλτε την Εύα Μπάση σε prime time TV!

Μέχρι να γίνει αυτό βέβαια, μπορείς να χαζέψεις ένα δυνατό φωτογραφικό άλμπουμ αφιερωμένο στην κατάφωρη αδικία που συντελείται.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved