Ντορέττα Παπαδημητρίου, την έχουμε πατήσει άσχημα μαζί σου

Η παρουσιάστρια του «Κάνε Παζάρι», κάθε απόγευμα μας παίρνει το μυαλό.

Μάγκες δε βγαίνει έτσι η δουλειά, δεν πάει άλλο δηλαδή, θα πρέπει να υπάρχουν και κάποιες ώρες που θα ηρεμούμε. Δε μπορεί να είναι απογευματάκι να κοιτάμε κορίτσια με μαγιό από το πρωί, να λέμε κάτσε να κάνουμε ένα διάλειμμα να δούμε κάνα «αθλητικό» και τσουπ να σκάει το «Κάνε Παζάρι». Και να σκαλώνουμε για τα καλά με τη Ντορέττα την Παπαδημητρίου που μας αρρωσταίνει κάθε απόγευμα.

Η γυναίκα, το ομολογώ, πάντα μου άρεσε πολύ. Έχει αυτό το κάτι διαφορετικό που την κάνει ξεχωριστή, κάποιες ελάχιστες ατέλειες στο πρόσωπο που αντί να την ασχημαίνουν, στα μάτια μου (κι όχι μόνο τα δικά μου) την κάνουν μοναδική. Σε τέτοιο σημείο ώστε τις προάλλες, με ανοιχτή την τηλεόραση στα γραφεία, κι ενώ την χάζευα να ακουστεί η ατάκα από συνάδελφο: «Κλείσε το στόμα ρε Μπάμπη!».

Γουστάρω το γυμνασμένο της κορμί, την τσαχπινιά της, το χιούμορ της και το στυλάκι της. Που τη μια θυμίζει αγοροκόριτσο που ήταν η κολλητή σου στο Λύκειο και την άλλη γίνεται απόλυτο θηλυκό, ντυμένο με την τελευταία λέξη της μόδας, έτοιμο να σε καταστρέψει –έτσι γιατί το θέλει και το μπορεί.

Έλα να θυμηθούμε μαζί, λοιπόν, μερικές φωτογραφιούλες που μας έχουν κάνει να την αγαπάμε ακόμα πιο πολύ.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved