Η συγκεκριμένη Κυρία μας έστειλε αδιάβαστους

Τα θέλαμε και τα πάθαμε, όμως. 

Αγαπάω τα βιβλία και κυρίως αγαπάω τη σελιδίλα. Εκείνη τη μυρωδιά που κατακλύζει τον αέρα κάθε φορά που γυρίζω σελίδα. Παλαιακή και φρεσκοτυπωμένη, δεν με νοιάζει. Αρκεί να σκάει στα ρουθούνια μου η συγκεκριμένη ομορφιά. 

Ένα πράγμα μπορεί να σαγηνεύσει περισσότερο την αίσθηση της όσφρησής μου: το γυναικείο άρωμα. Μπορεί να δω στα 10 μέτρα να περπατάει με αντίθετη φορά στο πεζοδρόμιο ένα θηλυκό το οποίο δεν μου κάνει «κλικ» και με το που περάσει από δίπλα μου να κάνει τα μηνίγγια μου να βαράνε ασταμάτητα. Και μπράβο της. 

Φαντάσου τι συμβαίνει μέσα μου όταν αυτές οι δύο μυρωδιές, βιβλίου και γυναίκας, «παντρεύονται». Το αυτό έπαθα όταν είδα τη φωτογραφία που βλέπεις παραπάνω. Πρωταγωνίστρια η Brook Power, ένα αμερικανάκι όμορφο που μεταξύ άλλων το λες και τσαχπίνικο. Κι αν δεν το λες εσύ, το λέω εγώ και το βίντεο που ακολουθεί.


Ξέρω πως δεν κρατιέσαι και θέλεις να πέσεις με τα μούτρα στο φωτογραφικό άλμπουμ που παίζει παρακάτω, απλά θέλω να σε ενημερώσω πως ανάμεσα στα «παράσημά» της συγκαταλέγεται και ο τίτλος της αμερικανίδας Playmate για το 2017. Ψιλοκαλούλα...



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved