Τα κορίτσια του «Κάνε Παζάρι» σ’ αγοράζουν και σε πουλάνε

Με τις Μάργκω Τουμπάνη και Στέλλα Μιχαλέα δεν παίζει ΖΟΝΓΚ…

Από τον Μικρούτσικο, προτιμούμε χίλιες φορές την Ντορέττα με το «Κάνε Παζάρι». Την βλέπεις και ανοίγει η καρδιά σου. Κάπως έτσι το Μεγάλο Παζάρι ξαναπήρε τα πάνω του και εκτός από νοσταλγία φρόντισε να φέρει κοντά μας και διαλεχτές παρουσίες.

Γιατί η Ντορέττα μπορεί να είναι σταθερή αξία και να μην την αλλάζουμε για τίποτα, αλλά και τα κορίτσια που την βοηθούν δεν πάνε πίσω. Τις έχει, τις έχεις θαυμάσει και πιθανότατα αναρωτήθηκες «ποιες είναι αυτές οι κοριτσάρες που τραβάνε τις κουρτίνες;».

Και κάπου εδώ ερχόμαστε εμείς για να τους κάνουμε ένα αφιέρωμα όλο δικό τους.

ΥΓ: Συγνώμη Ντορέττα.

Εν αρχή η Μάργκω Τουμπάνη

 

Today's shooting for @raxevsky_official !!! #flowers #spring #happiness #colours #boomerang #studio #photoshooting Hair&Makeup: @thanosvogiatzis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Margo Toumpani (@margo_toumpani) στις

Βλέπεις το χαμόγελο της και χαζεύεις για κάνα δίωρο. Ένα κορίτσι που έλειπε από την μικρή οθόνη και που μας αρκεί μόνο και μόνο να την αντικρίζουμε στο πλατό. Έχει τελειώσει το Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών στο Πάντειο και αν μη τι άλλο σε πείθει ότι εκτός από την εμφάνιση έχει και το μυαλό. Θα θέλαμε πολύ να της ζητήσουμε ραντεβού, αλλά φοβόμαστε μην φάμε ΖΟΝΓΚ. Οπότε περιοριζόμαστε στο φτωχό πλην τίμιο οφθαλμόλουτρο.

Συμπρωταγωνιστεί η Στέλλα Μιχαλέα

11249275 1442687466027676 893368412 n

Με την παρουσία της στο πλατό σταματάς να σκέφτεσαι τα λεφτά και τα παζάρια. Την κοιτάς και αλληθωρίζεις. Είμαστε πεπεισμένοι πλέον, πως οι παραγωγοί την έχουν προσλάβει ώστε να μπερδεύονται και να αποσυντονίζονται οι συμμετέχοντες. Όσο υπέροχη δείχνει με τα φορέματά της στο τηλεπαιχνίδι, άλλο τόσο δείχνει και με τα μπικίνι. Γιατί ναι, την κάναμε την βόλτα μας από το Instagram της και η αλήθεια είναι πως η Στέλλα έχει καλό γούστο με τις φωτογραφίες και επιλέγει και τα κατάλληλα ρούχα και να ποζάρει. Και μπράβο της δηλαδή γιατί τέτοια κορίτσια έχουμε ανάγκη να τα βλέπουμε.

Επειδή ωστόσο σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, ετοιμάσαμε και ένα μικρό φωτογραφικό αφιέρωμα για τα δυο κορίτσια. Θα τις αγαπάμε για πάντα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved