Η Κορίνα είναι ό,τι πιο όμορφο έχει να δείξει η Κοζάνη

Κορίνα>Μαρία>Γιώτα>Κατερίνα>Σοφία...

ΟΚ, δεν έχουμε λάιβ εικόνα από το τι συμβαίνει στην πανέμορφη πόλη της Μακεδονίας αυτή τη στιγμή, αλλά μερικά πράγματα δεν χρειάζεται να τα δεις για να τα πιστέψεις. Και στην περίπτωση της Κορίνας Εμμανουηλίδου, οι άπιστοι Θωμάδες που πιστεύουν ότι η Κορίνα δεν παίζει στην τσάμπιολιγκ κατηγορία της Κοζάνης, θα πρέπει να ξαναμπούν  βαθιά στις τρύπες τους.

Κι αν τολμήσουν ποτέ να ξαναβγούν στο φως του ήλιου, θα τους πετάξουμε κατάμουτρα αυτό το βιντεάκι:

Δεν πρόλαβε να ανοιγοκλείσει τα μάτια της η Κορίνα και είδες πως αλλαξοπίστησες. Πού να μπεις και στην photo gallery που ακολουθεί... Μιλάμε για ατόφια κοζανίτικη ομορφιά που επαληθεύει με τον πλέον ιδανικό τρόπο πως οι γυναίκες του Βορρά είναι η καλύτερη βιτρίνα για το ελληνικό κάλος ποτέ δεν περίμενα ότι θα γράψω αυτή τη λέξη.

Μάθαμε από έγκυρες πηγές πως λατρεύει το βόλεϊ και πως όνειρό της είναι να ασκήσει το ιερό λειτούργημα της δημοσιογραφίας. Και κοίταχτε να δείτε σύμπτωση ρε μπαγάσες! Το Ratpack έχει κενή θέση! Απίστευτο ε; Τέσπα, καμιά φορά είναι να απορείς με τα τερτίπια της ζωής, οπότε Κορινάκι αν μας διαβάζεις να ξέρεις πως το info@ratpack.dpg.gr περιμένει το CV σου με ανοιχτές αγκάλες.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved