Σφάζονται παλικάρια στα πόδια της Ντέμυ Πολίτη

Όταν χορεύει στα κλαμπ. ΝΤΑΜΠ.

Χθες το απόγευμα είχε αρχίσει να μου τα σκάει η κούραση της εβδομάδας. Δεν είχα όρεξη για τίποτα ρε γαμώτο, ούτε μπάλα ήθελα να δω, ούτε βιντεάκια από Κ1 με ξυλοδάρτες. Για όλους έρχεται εκείνη η στιγμή, τι να κάνεις; Άτιμη κοινωνία βλέπεις. Ευτυχώς όμως υπάρχουν οι φίλοι μας τα τσακάλια για να μας φτιάχνουν τη διάθεση.

Μου κανόνισαν έξοδο με όλη την αντροπαρέα και εγώ ξαναβρήκα το κέφι μου. Έβαλα ένα ουισκάκι με πάγο, άραξα και έκανα χαρούμενος τη δουλειά μου. Χάζεψα χορεύτριες στο youtube περιμένοντας να έρθει η μεγάλη ώρα που θα τις έβλεπα από κοντά.

Την Ντέμη Πολίτη την είχα τσεκάρει ξανά αλλά είπα να κάνω μία επανάληψη πριν σας την παρουσιάσω. Γιατί όταν χορεύει η Ντέμη φίλε πέφτουν τα τσιμέντα και παλικάρια σφάζονται στα πόδια της.

Η πιτσιρίκα χορεύτρια είναι γλυκιά σαν καραμέλα και καυτή σαν την Αθήνα τον Αύγουστο. Δύο μέτρα πόδι, να το μετράς πόντο πόντο με τα μάτια σου και να μην το χορταίνεις. Λίκνισμα επαγγελματικό για να σου φύγει ο σβέρκος, χαμόγελο κρεστ, αγάπη για την μόδα, ντυσιματάκι έξαλλο και πολλά παιχνίδα με τον φακό.

Και έναν instagram λογαριασμό ατελείωτο και απολαυστικό. Ντέμη τα συγχαρητήρια μας, ευχαριστούμε για τα δώρα που κάνεις καθημερινά στα ματάκια μας ρε Ντέμη και Ντέμη ελπίζουμε μια μέρα να τα πούμε από κοντά. ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved