Η Νέλλη είναι από τα πιο προσεγμένα κορίτσια του ελληνικού Instagram

Αυτή την Ελλάδα ονειρευόμαστε.

Μεταξύ μας τώρα... Δεν πρέπει να είστε πάνω από 10-15 νοματαίοι εκεί έξω που διαβάζετε αυτές εδώ τις γραμμές. Σας νιώθουμε όμως. Ποιος μπαίνει σε ένα αφιέρωμα για μία ωραία παρουσία και διαβάζει τι λέει ο πρόλογος διάολε; ΚΑΝΕΙΣ. Δίνεις το κλικ και μετά μπαίνεις βουρ να τσεκάρεις φωτογραφίες, έτσι δεν είναι; Οπότε κι εμείς οι κακομοίρηδες καθόμαστε και τα γράφουμε για να τα γράφουμε, έτσι, για να γεμίσουμε μερικές αράδες παραπάνω και να μη στέκει η photo gallery σαν την καλαμιά στον κάμπο. 

Αν τώρα αποτελείς ειδική εξαίρεση κι έχεις φτάσει μέχρι εδώ, τιμή σου γιατί είσαι μερακλής. Ωστόσο, θα σε στεναχωρήσουμε λίγο γιατί εδώ μέσα δεν πρόκειται να βρεις μπολίκη πληροφορία για την σημερινή μας επιλογή, την Nelly Rai

Το μόνο που ξέρουμε πέρα από το προφανές -ότι κινείται δηλαδή σε επίπεδα τσάμπιολιγκ- είναι πως λατρεύει να κάθεται ως συνοδηγός με τέρμα τη μουσική, ανοιχτά τα παράθυρα, να σιγοτραγουδάει και να βιντεοσκοπεί χωρίς λόγο τον εαυτό της με τη φίλη της.


Δεν είμαστε όμως εδώ για να κρίνουμε τη σκηνοθεσία των όσων ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, κύριοι. Είμαστε εδώ για να απολαύσουμε μία άκρως προσεγμένη και σέξι παρουσία. 

Φωτοάλμπουμ ΑΝΟΙΞΕ!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved