Η Μαριάνθη Παντελίδου είναι η πιο εκνευριστικά όμορφη Ελληνίδα που είδαμε τελευταία

Σήκω όρθιος και χειροκρότα τη φοιτήτρια αισθητικής από τη Λάρισα.

Αν νομίζεις ότι είνια ευκολο να την κοιτάς χωρίς να ζαλιστείς από το μπλε χρώμα τους, σε προκαλούμε να το κάνεις καθώς θα χαζεύεις παρακάτω την galllery. Δεν είναι εύκολο. Πολλοί το τόλμησαν, λίγοι τα κατάφεραν. Σε προειδοποίησαμε και αμαρτίαν ουκ έχομεν.

Και γενικά τα πράγματα μόνο έυκολα δεν είναι με την φοιτήτρια Αισθητικής και Κοσμετολογίας στο ΤΕΙ Αθήνας. Θα καταλάβεις τι εννοούμε. Εξάλλου, όπως έχει δηλώσει η ίδια είναι τελειομάνης και είναι εξίσου αυστηρή με τον ευατό της και τους άλλους.

Η Μαριάνθη είναι από τη Λάρισα, οπότε αν την πετύχεις στο Rock n' Roll ή στο Bogard ή στο Malconi's μην αστειευτείς χρησιμοποιώντας εκφράσεις όπως «άλογο του κάμπου» και άλλα τέτοια γραφικά γιατί και χάλια είναι (προφανώς), αλλά κυρίως γιατί η ίδια εκτιμά μόνο το ευγενικό φλερτ. Άσε που αν είναι να την πλησιάσεις, θα έχεις καταλάβει από πριν αν σε παίρνει, καθώς δίνει πολλή μεγάλη σημασία στο παιχνίδι με τα μάτια.

Και αν όλα μέχρι εκεί έχουν πάει καλά και έχεις καταφέρει να την πείσεις να βγείτε ένα ραντεβού, είναι πιθανόν να σε στήσει διότι, όπως παραδέχεται η ίδια, αφιερώνει πολύ χρόνο στην περιποίηση του εαυτού της. Όμως πρόσεξε, αυτό το χαρακτηρίζει ως προτέρημα, πράγμα που σημαίνει πως όταν τη δεις δεν υπάρχει περίπτωση να σε απογοητεύσει.

Μέχρι τότε, αν δεν είσαι μελαχρινός, πήγαινε βαψ’ τα, αν δεν έχεις κοντά μαλλιά, κοψ’ τα και αν δεν είναι σγουρά, σγούρυνε τα. Αυτές είναι οι προτιμήσεις της. Και φυσικά μην αμελείς να επισκέπτεσαι συχνά το λογαριασμό της στο Instagram.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved